Nyugi. Ramos!

Ramos, a Kapitány nagybetűvel. Ramos, aki 15 éve habfehérben. Ramos, a jelenleg 8 gólos a szezonban (ezzel jónéhány támadónál is jobb mutatót produkál). 644 mérkőzés a Real Madrid mezében. 94 gól ( 69 bajnoki találat). Ramos, a csapat lelke, az öltözői rend fenntartója. A kapitányban lakik a Real Madrid mentális ereje.

2021-ben lejáró szerződése papíron nincs meghosszabbítva. Ez a drukkerek között némelyeknek aggodalomra ad okot. Ismetlem: papiron nincs meghosszabbítva. René Ramos, az ügynök viszont egyértelműen utalt arra, hogy ez csupán formalitás. Ugyanis a Real Madrid és Sergio Ramos addig, ameddig a kapitány aktív, elválaszthatatlan egység. Mind a két fél tisztában van azzal a ténnyel, hogy SR4 elképzelhetetlen más klub mezében. Mind a két fél célja azonos. Így az, hogy a hosszabbítás még nem lett papírra vetve csupán annak köszönhető, hogy a részletkérdések még kidolgozás alatt állnak.

Részletek. Ramos 2 éves hosszabbítást szeretne, a klub játékos politikája szerint azonban 30 év feletti játékossal csupán egy évre hosszítanak. Valószínűleg hamarosan valaki meg fogja ajánlani azt az áthidaló megoldást, ami mind a két oldal számára elfogadható lesz. Hiszen a közös érdek mindkét félt megegyezésre, kompromisszumra ösztönöz.

Ramos elképesztő formában tért vissza a szünet után. Fizikumára sose lehetett panasz és mindig profin végezte a dolgát. Erős karaktere és céltudatossága még azok számára is nyílvánvaló, akik nem kedvelik. És Ramos nem fog változni. Egyértelműen ő Zidane emelt szintű támadó fegyvere. (Ide beszúrnék egy figyelemre méltó tényt: Ramos és Benzema kettőse több találatot jegyez, mint a La Ligaban szereplő 16 csapat többsége összesen!)

Képek és felhasznált cikkek: Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
15931804381374
ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOK
Akik kellenek, akik nem

Leave a Reply