Ramos: „Mentálisan erős volt a csapat”

Sergio Ramos tegnapi Betis elleni 2-3-ra megnyert mérkőzés utáni nyilatkozatában beszélt arról is, ha érkezne még valaki október 5.-ig.

„A mentális erőnket mutatja, hogy gyorsan ki tudtunk egyenlíteni 1-2-nél. Egy magabiztos kezdés után, az első negyedórában gólt szereztünk, de nem voltunk elég magabiztosak. Viszont a gyors kiegyenlítés megmutatta, milyen erős mentálisan a csapat. Ha egy ilyen minőségi csapat ellen játszol, akkor az megbüntet ha engeded, de egy rossz félóra után visszajöttünk a meccsbe.”

„Ez tanulságul kell szolgáljon nekünk. A kulcs a döntetlen volt, ami után uraltuk a második félidőt. Tudom, sokan úgy gondolják majd a Betis szurkolói közül, hogy a játékvezető hibás döntéseket hozott. De biztos vagyok benne, hogy mindent megtett, és nem hibázott.”

„Nem tudom, fog-e a klub igazolni még október 5.-éig, de ha lesz érkező, szeretettel üdvözöljük. Ha nem, akkor ezzel a csapattal folytatjuk a munkát.”

Majd azzal zárta a nyilatkozatát, hogy senki ne felejtse el, általános válság van, és a fizetésük egy részéről is lemondtak, hogy a klub megőrizze a pénzügyi stabilitását is.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
BAJNOKSÁG

Leave a Reply