Courtois: „Karrierem nagyon jó pillanatában vagyok”

Courtois a Real Madrid kapusa elismerte, hogy a holnapi mérkőzésen nagyon fontos lesz, melyik csapat talál be elsőnek, de emlékeztetett arra, hogy a győztesnek ez után a meccs után is csak három pont jár, nem több.

” Ezek olyan különleges mérkőzések, amelyekről álmodozol, és amelyeken minden csapat megpróbál győzelemre törekedni.” ” Remélem sikerül győzedelmeskedni a Barcelona ellen, de ahogyan minden héten, most is három pont a tét, a szezon pedig nagyon hosszú. De fontos lesz, hogy melyik csapatnak sikerül elsőnek gólt szerezni.”-mondta a Marca által közzétett nyilatkozatában.

„Sok meccs jön egymás után, és ha győzünk, akkor se bízhatjuk el magunkat. Egy eredmény miatt nem engedhetjük, hogy az a következő meccsre is kihatással legyen. A magabiztosság és a büszkeség miatt kell nyerni.”

Rámutatott, hogy nagyon fontos lesz a hátulról felépített támadások után visszaérni és jól védekezni, valamint nem hagyni, hogy a Barcelona betaláljon. „Mindig nagyon szép a világ legjobb játékosaival szembekerülni”-dícsérte a Barcelonát.

Karrierem nagyon jó pillanatában vagyok, de továbbra is azt gondolom, hogy mindig van hová fejlődni . Nagyon szép pillanat ez a klub számára, amelyben vagyok. Ez a csapat a világ legjobbja, és azért vagyunk itt, hogy több címet nyerjünk. Egységesek vagyunk, nezértnagyon nehéz lesz nekik legyőzni minket. „

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
BAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply