A cserekapusok kérdése

Tudjuk, hogy Navas távozása után egy szezonban ugyan szenvedett Courtois a kapus poszton, de vissza tért a formája, és a hálónkat a világ egyik legjobb kapusa őrzi. De mi a helyzet a cserekapusokkal?

Tudjuk, hogy Lunin szintén élvonalbeli, mai napig csodálkozom, hogy nem hagyta még ott a klubot, hiszen első számú hálóőr is lehetne egy élvonalbeli csapatnál. Adjunk hálát, hogy itt van, kitart, türelmes.

Most tehát a kérdés csak annyi, egyik, vagy másik, vagy felváltva a kettő lesz nevezve majd a mérkőzések keretébe mint harmadik számú portás. (szerény véleményem szerint örömmel tölt el, ha saját nevelésű, az utánpótlásból érkező játékosok kapnak nagyobb szerepet, több poszton is üdvözölném!)

Altube, aki a harmadik számú kapus volt eddig, viszont kölcsönbe távozott a Fuenlabrada egyesületéhez. Az ő helyébe nem hoz a klub mást, a Castilla soraiban találtak kettő, a pozícióra tökéletesen megfelelő kapust is. Toni Fuidias és Luis López , a Castilla két kapusa, akiknek a neve elhangzott az Ancelotti és luis llopez közötti megbeszéléseken. E kettő a Raul irányította ifjúsági csapatban már elegendő rutinra tett szert. A 2020/21-es szezonban, sőt, már a pandémia első hulláma alatti zárt kapus időszakban is gyakran edzettek együtt a nagycsapattal Zidane kérdésére.

Forrás és kiemelt kép Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Hivatalos közlemény: Nacho

Leave a Reply