EXKLUZÍV: Toni és Luka búcsúja

A most következő búcsúlevelek a Marca oldalán jelentek meg. Talán sosem fordult még elő olyan a sport történetében, de a Real Madridéban biztosan nem, hogy nyílt levélben búcsúzzon el a két legjobb, legkedvesebb, legsikeresebb harcostárs attól, aki velük egy tökéletes egységet alkotott. Szavaik a szeretet éppen úgy tükrözik, mint a csodálatos múltban együtt megharcolt emlékeket.

TONI KROOS BÚCSÚLEVELE CASEMIRONAK :

Veled kedves Case, lehetetlen volt nem izzadni… Semmilyen helyzetben. Mert még a törökfürdőben sem engedted, hogy pihenjünk. Ott is szóltál valakinek, hogy készítse a súlyokat és a szobakerékpárt, de ez csak figyelmeztető jelzés volt az újaknak. Mert nálatok még a törökfürdő is edzőterem volt… és csak akkor engedted lefeküdni az embert, ha felüléseket kellett csinálni.

Hiányozni fogsz. Példaértékű szakemberként. Legjobb játékosként. Harcosként, aki többször megmentett. De mindenekelőtt jó emberként.

Történelmet írtunk, a fenébe is! Micsoda legendás időszak…

Sportútjaink most elválnak, de barátságunk megmarad. Biztosítalak róla.

Minden jót kívánok, hamarosan találkozunk.

Sok szerencsét.

A te Tonid. „

Kép: Twitter

LUKA MODRIC BÚCSÚLEVELE CASEMIRONAK :

„Kedves Case, még emlékszem a debütálásra a klubunkban. Milyen ideges voltál! Kértelek, hogy légy nyugodt, és most visszanézek, hogy milyen lett amit elértél! Ez volt az első szezon, és egyikünk sem tudta akkor, hogy mit tartogat számunkra a futball.

Igazi vezető lettél. Egy voltál a csapattársaiddal és a madridizmussal. Mindig emlékezni fogunk rád.

Sokat nyertük együtt, de megőrzöm azokat a pillanatokat, amiket senki sem látott. A mindennapi munkát Valdebebasban. És mindenekelőtt a vicceket, mert te mindig jó hangulatot termetettél, még amikor feszült volt a hangulat, vagy amikor hibáztunk.

Veled együtt nevetni nyugalmat adott nekem. Csakúgy, mint amikor visszanézek, és látom, hogy sok „Enyém! – Enyém!” volt. Te voltál a világ legjobb testőre.

Hiányozni fogsz, a legjobbakat kívánom neked. Ezt érdemli egy szakember és olyan ember, mint te.

Köszönök mindent és sok sikert barátom!

Kép: Real Madrid CF

Mit tudhatunk mi, amikor olvassuk ezeket a sorokat?! Semmit! Fáj, hogy távozik a Tankunk, persze, de gondoljunk abba bele, hogy nekik mennyire fog hiányozni, nekik mennyire rossz!

A lleveleket a Marca tette közzé. Kiemelt kép saját szerkesztés.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKEl ClasicoSzerződések
Búcsúzunk, Case!
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply