Az új Real Madrid-projekt, amit Florentino Pérez tervez 2022-re

A Galaktikusok új generációja érkezhet két év múlva.


Florentino Péreznek nagy tervei vannak a Real Madriddal 2022-ben.

A klub elnöke továbbra is fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy még nagyobbá tegye a klub történelmét, és azt akarja, hogy 2022 – amely elnökségének 20 esztendejét jelenti majd – egy olyan év legyen, amelyben számos Galaktikus játszik majd szerepet.

Luis Figo, Zinédine Zidane, Ronaldo és David Beckham még mindig emlékezetes az első generációt illetően, aztán jött a második Cristiano Ronaldóval, Kakával, Karim Benzemával és Xabi Alonsóval.

A második egy olyan alapot jelentett, amely néhány esztendőt követően öt Bajnokok Ligájából négyet megnyert, ráadásul hármat egymást követően.

Cristiano Ronaldo távozása természetesen egy hosszú, és nehéz időszakot jelentett a klub számára, de Julen Lopeteguival és Santiago Solarival elindult valami, amit később a visszatérő Zidane vett át, majd tette bajnokesélyessé a csapatot.

A Real Madrid most 2022-re vár egy olyan évet, ami újra emlékezetes lesz, és egy másik, új szupercsapatot jelent.

Kylian Mbappé az elsődleges célpont, ő Florentino Pérez koronáján az egyik legfényesebben csillogó ékszer.


Stratégiai igazolás

A francia támadó szerződése pont 2022-ben jár le a PSG-nél, de élő példa lehet Eden Hazard esete, aki olcsóbban érkezett meg Madridba, szerződése lejárta előtt.

A Blancók megpróbálják szerződtetni Mbappét, amikor csak lehetséges. Amennyiben nem történik szerződéshosszabbítás, a Real Madrid megpróbálkozik vele 2021-ben, de ekkor is nagy összegért cserébe valószínűleg.

Nem titok, hogy kemény dolog lesz megegyezni a PSG-vel, de a párizsiak vezetői is tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen kaliberű játékost nem szabad ingyen elengedniük, ha nem hosszabbít.

Az új Bernabéu építése Európa egyik leghihetetlenebb stadionja lesz, és Florentino Pérez szívesen lát ott egy olyan csapatot, akik méltók is egy ilyen gyönyörű otthonra. A leglenyűgözőbb az, hogy a stadion jelenlegi szerkezete kerül fejlesztésre, nem pedig a semmiből kerül építésre.


Haaland

Erling Haaland egy másik név a klub kívánságlistáján.

A norvég valósággal ragyogott ebben az idényben, és teljesítménye a Dortmundba igazolása óta csak egyre jobban nőtt.

A Haaland-Mbappé támadószekció, a Martin Ödegaard középpálya – kiegészítve Reinierrel, Viníciusszal és Rodrygóval valami elképesztően megállíthatatlannak tűnik.


Bizalom Vinícius iránt

A klub továbbra is nagy reményeket fűz Viníciushoz, annak ellenére, hogy góllövésben rendkívül gyenge a brazil. Meggyőzte a klub vezetőségét, ez pedig pont elég volt. 2022-re arra számítanak, hogy az ifjú titán lesz a világ egyik legjobbja.

Nehéz pontosan megjósolni, hogy hogyan alakulnak a dolgok, de az valószínű, hogy az Mbappé-Haaland duó Madridba érkezik.


forrás: marca.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply