kylian_mbappe_nyaron_erkezhet

Legyen már vége ennek a szezonnak.. | Valencia – Real Madrid 2-1

Véget ért a 30. forduló, 2-1-es vereséget szenvedtünk a Valenciával szemben.

Bekövetkezett az amit a mérkőzés előtti előzetes írása közben sejtettem és nagyjából fel is vázoltam: nehéz mérkőzés lesz, de hogy ennyire..

Nehéz bármit is írni, azonban nagyjából fel kell vázolni a történteket. A meccs első perceiben talán annyira nem sejtették a srácok, hogy ennyire nehéz feladat vár rájuk, de a Valencia bebizonyította amit eddig is tudtunk róluk. Azaz nagyon jól tudnak játszani ha ilyesfajta, fontos meccsről van szó.

Ezen meccs hasonlított számtalan korábbira, azaz sokkal többet volt a labda hátul és középen mint elől. A támadójátékkal eléggé bajokba ütközött a csapat mindig, értelmes lövést talán csak Kroos mutatott be és a meccs vége felé Benzema, de mindkét esetben hárított Neto.

A meccs első fele így telt el, nagyon lassú – hátrafelé passzolós játék.

A második félidő talán kicsit jobban kezdődött, de végül ugyanott kötöttünk ki. Számtalan hiba és lassú játék jellemezte a Real Madrid játékát ami végül vereséget ért sajnos. Röpke két csere, Kroos helyén Isco – Asensio-t pedig Bale váltja, de egyikük sem tudott sokat tenni a játékhoz, Bale egy jó megmozdulással Benzema fejére próbálta csavarni a labdát, de azt egy védő simán fejelte szögletre. Emellett természetesen volt pár jó megmozdulása a csapatnak, csak a gól nagyon lemaradt.

Talán egy kis pánik, hisz számtalan hiba – főszerepben Lucas Vázquez illetve Marcelo is villantott egy párat, ezek mellett Asensio mintha nem is lett volna pályán a lecserélése előtt.

Érkezett a második gól ami egyúttal a meccs végét is jelentette, de felcsillant a remény, hogy egy büntetőből rúgott gól révén legalább a becsület gól meglesz, de les miatt nem. Vagyis mégis, mert a mi megmentőnk, Benzema jól tört ki a védők között és befejelte a labdát Neto kapujába. Bátran elismerhetjük, hogy a hazai csapat sokkal jobban és pontosabban játszott, azon csodálkozok, hogy nem kaptunk többet..

A Real Madrid tehát elszenvedte első vereségét a második Zidane etapban, nagyon reménykedünk, hogy a következő már sokkal-sokkal jobb lesz. Nem várnak könnyű mérkőzések a csapatra – főleg az ilyenek után -, tehát tényleg csak reménykedünk.

A cím talán nem lehet megfelelő sokak számára, de sokan és köztük jómagam (a szerk.-) is ezt szeretné(m). Legyen vége ennek a borzalmas szezonnak és jöjjön aminek jönnie kell, legfőképpen a sztárigazolások – mert nagyon adja magát, hogy szükséges. Új kihívások, változtatások és természetesen a kupák, győzelmek, EREDMÉNYEK. Emellett maga a cikk miatt is elnézést kérek, talán félreérthető lehet sokak számára, de a madridizmusom sosem fog változni, de mindig szomorú egy ilyen eredmény után bármit is írni.

HALA MADRID, Y NADA MAS!


Jegyzőkönyv:

  • Mérkőzés: Valencia – Real Madrid
  • Kezdőrúgás: 2019.04.03 (szerda, 21:30)
  • Végeredmény: 2-1
  • Helyszín: Estadio Mestalla
  • Játékvezető: Santiago Jaime Latre
  • Nézőszám: 44,274
  • Kezdőcsapat (Real Madrid): Navas; Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos (Isco, 64′); Lucas (Mariano, 78′), Benzema, Asensio (Bale, 64′).
  • Kezdőcsapat (Valencia): Neto; Wass, Garay, Gabriel, Gaya; Soler (Torres, 80′), Parejo, Kondogbia, Guedes (Cheryshev, 73′); Rodrigo, Gameiro (Mina, 85′).
  • Gólok: Guedes (35′), Garay (83′) és Benzema (90+3′)
  • Sárga lap: Wass, Odriozola, Parejo, Marcelo
  • Piros lap: –

STATISZTIKA:

forrás: Eredmenyek.com (a statisztika rendszerünk hamarosan megváltozik!)

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
valencia-vs-real-madrid
NYILATKOZATOK

Leave a Reply