Zidane: „A vereség mindig fájdalmas”

Zinédine Zidane a Valencia elleni találkozót értékelte a szokásos mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.


„Jól kezdtük a mérkőzést, jó labdabirtoklással csak az a bizonyos első gól hiányzott. Nem hibáztatom a játékosokat semmiért, keményen próbálkoztak. Egy top csapat ellen játszottunk, egyenlő összecsapás volt. Ez egy vereség most és egy vereség mindig fájdalmas.”

„Nehezen tudtunk helyzeteket kialakítani, lövésig jutni, vagy valamit kitalálni az utolsó harmadban. Több kellett volna az ellenfél kapuja előtt. A csapat keményen, a végéig harcolt. Kemény időszak, ez egy vereség de el kell fogadnunk a helyzetet és a hátralévő nyolc mérkőzésre összpontosítani. Most arra kell gondolnunk, hogy szombaton jobb munkát végezzünk.”

„Mindig azt szoktam mondani, hogy a végeredmény igazságos és elfogadom. Egy kiegyenlített összecsapás volt, két gólt szereztek körülbelül a semmiből. El kell fogadnunk, hogy a Valencia nyerte meg a mérkőzést.”

„Ez egy kemény időszak számunkra, ez az egész szezon nehéz volt. Ma láttuk, hogy a tabella elején lévő csapatok még távolabbra kerültek. Most össze kell szednem a csapatot és el kell érnem, hogy szombaton jobban játszunk. A játékoso készen állnak arra, hogy az utolsó pillanatig harcoljanak, a következő szezon érdekében.”

„Odriozola jól játszik, mint minden más játékos. Versenyez és mindent bele ad a pályán, amit csak tud. Elégedettek vagyunk vele.”

„Ez nem egy teszt. Mindannyian a Real Madrid játékosai és ezeket a nehéz pillanatokat is tudniuk kell kezelni. Ez a jövőben sem fog változni. Ma a Valencia játszott jobban. Nyolc meccsünk van, harcolnunk kell a végsőkig.”

„Jól dolgozik, végülis Marcelo-ról beszélünk. Számítani fogok rá, kulcsfontosságú játékos és szeretem a játékstílusát. A következő meccsen Reguilón-on lesz a sor ugyanis Marcelo eltiltott lesz. Jól dolgozik és összpontosít az edzéseken.”


(realmadrid.com)

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
keylor_navas_ekkor_lepne_le

Leave a Reply