Álmos kezdés, magabiztos győzelem: Osasuna – Real Madrid (1-4)

A Real Madrid 4-1-s győzelmet aratott az Osasuna felett a spanyol bajnokság 23. fordulójában. Álmos kezdés, magabiztos három pont! Összefoglaló.


A mérkőzés kezdetén aggódhattunk, hisz szép játékot nem láttunk Zidane fiaitól. Ívelgetések, felesleges átadások, labdavesztések övezték a csapat játékát. Az egy dolog, hogy Gareth Bale pályára lépett, de nem mindig őt kellett volna keresni. A walesi egyébként többször is helyzetbe került, de gólt nem sikerült szereznie.

Az Osasuna már az ötödik percben nagyon jó helyzetbe került Ruben Garcia révén, kapura lőtt, de Courtoisnak sikerült hárítani a lövést. A következő percek is így zajlottak: folyamatos támadások, labdaszerzések és helyzetek, a Blancók pedig nem tudták ezt kezelni – ezért a 14. percben egy szögletet követően R. Garcia végül meg is szerezte a vezetést. 1-0.

Lassú, de néha felcsillant az a bizonyos remény. A 34. percben Isco gólt szerzett, és ez meg is adta a folytatás alapját. A második madridi gólra sem kellett sokat várni, egész pontosan négy percet: Ramos lett eredményes fejjel, a meccs pedig megfordult. 1-2.

A második félidőt már jól kezdte a csapat, látni lehetett, hogy megérkeztek a pályára. A találkozó innentől már teljes mértékben a Real Madrid kezében volt. Lucas a 71. percben váltja Bale-t, majd a 84.-ben gólt szerez! 1-3.

Jön Vinícius, majd Jovic. A brazil hamarabb, és többször is ért labdába, mint szerb kollégája, de a gólja elmaradt. A 92. percben Valverde csodás labdát adott Jovicnak, aki nem hezitált: meglőtte a meccs utolsó, egyben LEGSZEBB találatát! 1-4.

A Real Madrid tehát ismét győzött, és immáron hat ponttal vezeti a tabellát.

Összefoglaló videó:

https://youtu.be/cgJGaV0VmL8


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÖSSZEFOGLALÓK
osasuna-vs-real-madrid
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply