Zidane: „Ez három nagyon fontos pont”

Zinédine Zidane értékelése az Osasuna elleni győzelem után.


„Erősen léptünk pályára, ahogy ők is. Egy rögzített szituációból szereztek gólt, de tudtuk, hogy mit kell tennünk, hinnünk kellett a saját futballunkban, és az első gól után megváltozott a mérkőzés. Nem könnyű, amit csinálunk. Nem nyertünk semmit, de ez a három pont nagyon fontos volt.”

„Nehéz helyszínen szereztünk pontokat, ahol nem könnyű nyerni. Nehezen kezdtünk, és vezetést szereztek, kiegyenlítettünk, és onnantól kezdve jobban játszottunk. Egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, ahol az egész csapatnak keményen kellett dolgoznia, és megérdemeltük ezt a győzelmet egy olyan csapat ellen, akik nagyon megnehezítették a dolgunkat.”

Isco

„Nem tudom, hogy ez volt-e a legjobb mérkőzése – de fantasztikus volt. Az, hogy ő játszik a vonalak között, nagyon fontos labdatartás szempontjából. Nagyszerű teljesítményt nyújtott, ahogy mindenki más, és örülök a góljának. Fontos játékos, és technikai szempontból kulcsfontosságú a pályán. Nagyon kedvelem, fantasztikusan játszott ma.”

Bale

„Elégedett vagyok a teljesítményével. Védekezésben és támadásban is beleadott mindent. Elfáradt a végére, ezért le kellett jönnie a pályáról. Rendkívül sokat fog nekünk segíteni a szezon hátralévő részében, és számítok rá.”

Hazard

„Nem ma jött el a megfelelő idő számára. Meglátjuk a következő héten. Hosszú hét áll előttünk, és remélem, hogy ismét pályán láthatjuk.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

NYILATKOZATOK

Leave a Reply