A Real Madrid nem utazhat haza, irány a Szuperkupa

Az Athletic Clubbal néznek szembe Zidane fiai.


A Real Madrid továbbra sem tud hazautazni a fővárosba, így a játékosok harmadik éjszakájukat töltik Pamplonában, mielőtt Malagába utaznak, ahol az Athletic ellen lépnek pályára a Szuperkupa-elődöntőjében. A Spanyolországban kitört vihar lehetetlenné tette azon lehetőséget, hogy a Blancók visszatérjenek Madridba, ami csak növelte a péntek óta tartó frusztrációt.

A terv most az, hogy holnap reggel (hétfő) Malagába utaznak, hogy szerdán pályára léphessenek. Ennek következtében ez a “túra” összesen nyolc naposra sikerül. 

A döntés egyáltalán nem könnyen született meg, a Blancók vezetősége az elmúlt 24 órában azt a lehetőséget vizsgálták, hogy ma visszautaznak Madridba, de ez a vihar miatt teljességgel lehetetlen. Egyeztettek a hatóságokkal is, de nem született siker. A klub végül úgy döntött, hogy egyenesen Malagába utaznak, ahol sokkal jobb körülmények között készülhetnek az Athletic elleni mérkőzésre.

Zidane csapatának nagyon sűrű menetrendje van: ha győzelem születik szerdán, akkor utaznak is tovább a vasárnapi döntőre, ahol a Barcelona – Real Sociedad mérkőzés győztese várja majd őket a döntőben. Ezután szintén két idegenbeli találkozó jön: január 30-án az Alcoyano ellen lépnek pályára a Copa del Reyben, majd 23-án az Alavés otthonába látogatnak a bajnokságban.

Az Osasuna elleni találkozót számítva ez az jelenti, hogy ez már az ötödik idegenbeli mérkőzés. Mindezt úgy, hogy a csapat már bejárta Spanyolország déli, északi és keleti részét.

A közlekedési miniszter így kommentálta a pénteket

Spanyolország közlekedési minisztere úgy nyilatkozott a Blancók pénteki utazásáról, hogy a gép még a reptér lezárása előtt szállt fel, és a pilóta teljesen biztonságosnak nyilvánította az utat: “A repülőtér működött, persze nehézségekkel. A pilótáé volt az utolsó szó, és ő úgy gondolta, hogy minden rendelkezésre áll a biztonságos felszálláshoz.” – mondta Jose Luis Abalos.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

sergio_ramos_sarga_lapok

Sergio Ramos és a sárga lapok

Sergio Ramos szerdán, az AS Roma elleni találkozón kapott sárga lapjával rekordot döntött a legrangosabb európai kupasorozatban. A játékosnak a mostani a tizennegyedik BL-idénye. A 32 éves futballista a Roma ellen karrierje 37. sárga lapját kapta meg, amivel megelőzte

TOVÁBB »

Eden Hazard újra a keretben

Eden Hazard a hírek szerint felépült sérüléséből. A játékos kétszer is lesérült az idény elején, ezért még egy percet sem játszhatott. Viszont ez megváltozhat, mivel Zidane vezetőedző benevezte őt a Borussia Mönchengladbach elleni keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre.

TOVÁBB »