Marcelo, Modric és Nacho a Bernabeu megnyitóján pályára léphetnek

Azok a játékosok, akik nem vesznek részt a válogatott meccseken, vagy sérülés miatt maradtak Madridban, természetesen továbbra is naponta dolgoznak Ancelottival és Pintussal.

Mindenki számára jó hír, hogy Marcelo, Modric és Nacho a legfrisebb hírek szerint szeptember 12-én akár pályára is léphetnek, amikor a Santiago Bernabeu stadion újra kinyitja kapuit.

Marcelo hétfőn már a csapattal edzett, nagyon készül, szeretne részt venni természetesen ezen a történelmi mérkőzésen. Ancelotti számára is is nagyon jó hír ez.

Igaz, hogy Miguel Gutierez remekül megállta a helyét, de a tökéletes pillanat akkor jön el, amikor majd Ferland Mendy is játékra készen áll. Ezért örvendetes, hogy a május óta sérüléséből gyógyuló Mendy is edzőpályán van hétfő óta.

A nemzetközi szünet után remélhetőleg mindenki vissza tud térni a keretbe, egyedül Toni Kroost kell még hetekig nélkülöznie a csapatnak.

Eden Hazard is egyre jobb formában, fizikai állapotban van, és nagyon szeretné, ha egy sikeres szezont tudhatna majd maga mögött júniusban. Pintussal külön edzéseket végez, nagy öröm, hogy szemmel is látható már ennek eredménye.

Nagyon várja mindenki szeptember 12-ét, hogy újra megteljen a szentély lelátója. A legújabb rendelkezés megengedi, hogy a stadionok befogadóképességük 60%- ában jelen lehessenek nézők. Persze, sokkal jobb lenne a teltház, de bízzunk benne, hogy hamarosan az is lehetséges lesz. Hiszen oly sokáig üresek voltak a padok, hogy már ez is boldogság.

Várjuk tehát, és a játékosok is nagyon várják, hogy visszatérve a stadionba, újra a szokott hangulatban, a nézők előtt játszhassanak. És várjuk Camavinga bemutatkozását is, talán erre is sor kerülhet.

Szeptember 12-én lesz tehát a mérkőzés, a korábban meghirdetett időpontot megváltoztatták, de addig is hozzuk a híreket, bármi történik a klub háza táján.

Forrás: Marca, kép:Sports.fr

Talán ezek is érdekelhetnek:

EGYÉB
ÁLTALÁNOSNYILATKOZATOK

Leave a Reply