Egy ideig Bale nélkül maradunk

A mai napon elvégzett orvosi vizsgálatok sajnos hosszú távú sérülést állapítottak meg Gareth Bale-nél. A walesi támadó a szombati edzésről kötéssel a combja körül, sántítva távozott.

Pont most, mikor nagyon szüksége lenne rá a klunak, hiszen a következő 3 hétben 6 nagyon fontos mérkőzés elé néznek. Ebből kettő Bajnokok Ligája találkozó, négy La Liga mérkőzés.

Bale az elmúlt szezonban is gyakran sérült meg, a Tottenhamnél kölcsönben töltött ideje alatt háromszor is. Egyszer 40 napig, majd 10 napot, aztán megint 18 napig szintén izomsérülés miatt maradt távol.

Mondanánk, hogy lassan öregszik, eljár felette is az idő és nem nyomtalanul. Na de sajnos emlékszünk mindannyian, hogy Madridban is volt olyan szezonja, amikor összesen 19 találkozón tudott játszani, a többi időt sérülten töltötte.

Arról nincs még információ, hogy mit is jelent pontosan az, hogy hosszú távú sérülést állapítottak meg nála, ez egy hónap, kettő, vagy több? Mindenesetre természetesen jobbulást kívánunk neki, hiszen a walesi válogatottban remekül szerepelt, éa ezt nagyon szeretnénk már fehér mezben is látni.

A Marca cikke alapján

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJA
Keretünk az Inter ellen

Leave a Reply