Lezavartak egy kisfiút és édesapját az Atlético lelátójáról, mert a kisfiú Real Madridos mezt viselt

Szomorú történetet rögzított a Movistar kamerája.


A tegnap esti madridi derbi a Wanda Metropolitanóban egy szerencsétlen képsort hagyott maga után, amit a spanyol Movistar kamerái vettek fel. Két madridista, egy kisfiú és édesapja az Atlético Madrid lelátóján kapott csak helyet – az édesapa egy Real Madridos sálat viselt, míg kisfia egy Cristiano Ronaldo dresszben ült a lelátón. A mérkőzést sajnálatos módon nem is láthatták, ugyanis az Atlético ultráinak nyomására a biztonságiak kikísérték őket.

A felvételen látható, hogy a biztonságiak kikísérik a kisfiút és édesapját, miközben az Atlético Madrid szurkolói több formában is sértegették őket. Használták a „No Vikings” és a „Madridistas, Hijos De Puta” jelzőt is, amit mi most nem fordítanánk le.

Az ominózus jelenet odáig fajult, hogy az Atlético ultrái össze is verekedtek. Egyesek másokat hibáztattak az eset miatt, míg másik továbbra is szidták a két madridistát. Itt is a biztonsági embereknek kellett közbelépni. Nyilvánvaló volt, hogy ezen találkozón a sportszerűség nem várható el, de ez leginkább a két szurkolótáborra igaz. Az Atleti-ultrák nem haboztak: folyamatosan szégyenteljes hozzáálással, trágár szavakkal illették a Madridistákat.

De akadt olyan Atleti-ultra is, aki megvédte apát és fiát.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS

Leave a Reply