Zidane: „Benzema mindig is nagyon fontos volt a csapatnak”

Szokásos mérkőzés utáni nyilatkozat, egyenesen Zinédine Zidane kommentálta a történteket.


„Benzema mindig is nagyon fontos volt a csapatnak.” – tette hozzá a mester.

„Nem fogom elmondani, hogy mit beszéltünk a szünetben. Változtatni kellett, csapatként játszottunk és együtt harcoltunk. Ez változtatta meg a játékot. Az első félidőben nem volt elég önbizalom, különösen a kezdetben.. Nagyon bonyolultak voltak a dolgok.”

„Gratulálni kell a játékosoknak, harcoltak ezért a győzelemért. A második félidőben megváltoztak a dolgok. Az edző ilyenkor kulcsszerepet játszik az ilyen bonyolult helyzetekben. A jó dolog, hogy sikerült változtatni. Büszkék vagyunk. A játékosok bebizonyították, hogyha együtt játszanak akkor az eredményeket szül.”

Reakció

„Elégedett vagyok a játékosokkal. Nehéz helyzet volt. Az emberek elfelejtik, hogy a játékosok is emberi lények és sokan természetesnek tartják, hogy gúnyolódnak a focistákkal. Ebben a helyzetben mindenkire nagy szükség van. El kell mondanom a játékosoknak, hogy elégedett vagyok a munkájukkal mert a második félidőben együtt játszottunk. Változtattunk, majd győztünk. És mindet úgy, hogy együtt dolgoztunk. Elégedettek vagyunk.”

Csapat formája

„Nehéz a helyzet. Ami odakint van, az nem segít de el kell fogadnunk a helyzetet. A csapatnak és az edzői stábnak együtt kell kimásznia a gödörből, a helyzet rossz, nincsenek kifogások és mentségek. Ha jól mennek a dolgok akkor sorra jönnek a győzelmek de ha minden rosszra fordul akkor nehéz kijönni a helyzetből.”

A javulása

„Nyilván, hogy túllépünk ezen kemény munkával. Ebben az idényben SEMMIT nem fogunk nyerni. Nem egyszerű ha tét nélkül kell játszanod, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk harcolni.”

Benzema

„Benzema mindig is nagyon fontos volt a csapatnak. Több gólt szerez most, de mindig is fontos játékosa volt a csapatnak. De most a csapatról szeretnék beszélni. Karim jól tudja, hogy számára is létfontosságú a csapat. Elégedett vagyok természetesen vele, de az fontos, hogy az egész csapat jól reagált a helyzetre és együttes erővel harcoltak a győzelemért. Nagyszerű szezonja van, sok gólt szerez. Az emberek ilyenkor másképp néznek rá, pedig eddig is nagyon fontos volt.”

Bale jövője

„Nem beszélek, hogy mi fog történni. Bale a Real Madrid játékosa akinek még két év van hátra a szerződéséből. Meglátjuk. Nem ijesztett meg minket az emberek elégedetlenkedése, a szurkolók azért jönnek ide, hogy egy JÓL játszó csapatot lássanak. Ami pedig minket illet: nem vagyunk most jó állapotban. A második félidőben mindenki jól reagált, most erre fogok fókuszálni. A szurkolók tudják, hogy az idényünknek vége és nekünk már csak az maradt, hogy a hátralévő hét mérkőzésen a második helyet megszerezzük. Az emberek persze elégedetlenek, mert nem fogunk idén semmit nyerni.”

Isco

„Jól dolgozik, de senkiről nem szeretnék külön beszélni. Jó munkát akar végezni, nem gondolom, hogy ez a múltban bármikor is másképp lett volna. Most kicsit többet játszik, mert látom, hogy az edzéseken jó munkát végez.”


(realmadrid.com)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Érdekességek
ÁLTALÁNOS
luca_zidane_elmegy

Leave a Reply