Zidane: „Benzemát mindig a csapatomban akarom látni”

A Real Madrid holnap a PSG ellen kezdi meg BL-menetelését, Zinédine Zidane pedig megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.


„Örülünk, hogy megkezdhetjük a sorozatot. Tudjuk, hogy ki kell mennünk a pályára és mit kell tennünk, de azt is, hogy egy kemény ellenféllel állunk szemben. Egy nagyszerű csapat ellen lépünk pályára akik rendkívül magas színvonalat képviselnek, de készen állunk.”

„Nagyon sok dolgot várnak el mindkét csapatból, akármikor pályára kell lépni, de még csak a szezon elején vagyunk. Jól dolgozunk, de mindig van miben fejlődni. Mindenben tudunk javulni, és kell is.Jobbak lehetünk, ezt is fogjuk csinálni, de ugyanez igaz a PSG-re is.”

„Nagyszerű csapat, mindig kiemelkedő teljesítményt nyújtanak – minden hétvégén, és bár nem mindig hozzák a megfelelő eredményeket amit akarnak, de a remény mindig ott lebeg. Van néhány hiányzójuk, mint például Cavani, Neymar és Mbappé, de nélkülük is magas színvonalat képviselnek. Olyan csapat amelyik folyamatosan fejlődik. A Bajnokok Ligáját nem egyszerű megnyerni, ők ezért dolgoznak. Évről-évre jobbak.”

Hazard

„Készen áll és felkészült, mivel már több edzést végzett a csapattal. Olyan játékos aki különbséget tesz, sok helyzetben megoldást teremt. Ezt már megmutatta, nagyon fontos és jó játékos lesz számunkra. Csodálatos jövő vár rá itt. Motivált abban, hogy valami különlegességet érjen el. Tudja, hogy hol van és melyik klubhoz csatlakozott. Megvan a karaktere és személyisége is, hogy a klubba illeszkedjen. Hagyjuk dolgozni, és meglátjuk, hogy mire képes.”

Benzema

„Mindig megmutatta, hogy milyen játékos. Mindig úgy gondoltak rá, mint egy gólszerzőre, de az ő játéka nem csak erről szól. Döntő-játékos, de egy igazi csapatjátékos is, ezt minden meccsén megmutatja. Ez az ami érdekel engem a legjobban. Fantasztikus játékos, ahogy a PSG edzője (is) mondta. Benzemát mindig a csapatomban akarom látni. Minden meccsen felkészült, de holnap méginkább az lesz, hisz Lyonból származik és a PSG hatalmas riválisa a Lyonnak. Kulcsjátékos, de a többiek is. Csapatként kell gondolkodnunk.”

A bajnokság vagy a Bajnokok Ligája?

„Korábban azt mondtam, hogy a LaLiga a legkülönlegesebb és legkeményebb, de minden fontos amit a Real Madrid csinál. Jelenleg a mai edzés a legfontosabb, és a holnapi mérkőzés. Nagyon különleges volt mikor megnyertük a bajnokságot.”

James

„Számos poszton képes játszani, de minél előrébb játszik, annál jobb neki. Meglátjuk, hogy holnap hogyan állunk fel, de a legfontosabb, hogy jól érzi magát. Ő egy különleges képességekkel rendelkező játékos a támadójátékban, ezért nem is fogok neki semmit mondani, hogy hogy játsszon.”

Aréola és Keylor Navas

„Helyet cseréltek. Minden jót kívánok Keylornak a holnapi meccs után. Nagyon tisztelem őt mindazért, amit a Real Madridért tett. Örülünk Aréolának, mivel egy top-kapus. Keményen dolgozik és jól teljesít.”

Icardi

„Nagyon jó játékos, ezt mindig is bizonyította. Gólszerző és megteremti a különbséget. Mindenki tisztában van a képességeivel. Az Internél kiváló játékos volt, a PSG-nél is az lesz.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
Hivatalos a PSG elleni keret
BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK

Leave a Reply