Tuchel: „Benzema a világ egyik leginkább alulértékelt játékosa”

A franciák német trénere is megszólalt a találkozó előtt, ahol kiemelte, hogy Benzemára vigyáznia kell a csapatának és óvatosnak kell lenniük a Real Madriddal szemben.


Benzemáról

„Olyan mintha 25 éve lenne a Real Madrid játékosa.” – kezdte viccelődve Thomas Tuchel. „Láttuk a Levante ellen, félelmetes volt. Ő a világ egyik leginkább alulértékelt játékosa. Ő egy világklasszis, nagyon nehéz ellene védekezni mert nem csak kilencesként játszik, széleken is játszik és bárhol megjelenhet. Jól ad labdákat, jó fejjel.. Mit mondhatnék még?”

Keylor Navasról

„Természetesen ez egy különleges mérkőzés lesz Navas számára. Hosszú ideig volt a Real Madrid kapusa, nagyon sok sikert ért el a csapattal. A kapus pozíciója mindig különleges, mert egyedül ő vállal felelősséget a hibákért. Keylor viszont nagyon mentálisan nagyon erős, ezért játszott a Real Madridban. Örülök, hogy velünk van. Mindig mosolyog, nyugodt és jó lelke van.”

A német tréner bizakodó – annak ellenére, hogy hiányzik Neymar, Mbappé és Cavani is:

„Azt hiszem a karakterünk aktív, nem lehetünk passzívak mert a Real Madrid sokat fogja birtokolni a labdát, nagyon erősek és nagyon sok tapasztalattal rendelkeznek a Bajnokok Ligájában. Sokszor nyertek. Gyorsan fogunk játszani, és megoldásokat kell keresni a hiányziók miatt. Mindenesetre ez a csoport első mérkőzése, tehát még nem döntő.”


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
Általános

Leave a Reply