Mijatovic: „Nem látom, hogy Zidane képes megoldást találni a problémákra”

A Real Madrid korábbi támadója újra nyilatkozott, ezúttal kemény szavakkal illette a csapatot és Zidane-t is a PSG elleni 3-0-s vereség után.


„Nem ilyen mérkőzésre számítottam egy olyan PSG-től, akinek ennyi sérültje van. Azt hittem egy másik meccset nézek. A játék előtt nagyon magabiztos voltam, hogy a Real Madridnak jó esélye van, és a lehető legjobban mutatkoznak be abban a sorozatban melyikben ők nyertek a legtöbbször. De nem ez történt.”

„A PSG minden értelemben jobb volt. A Real Madrid gyakorlatilag az első perctől kezdve nem volt meccsben, és ez nagyon aggaszt, mert ez az idény is kezd hasonlítani a tavalyira. Nagyon sok problémá volt megfigyelhető, óriási távolság volt a védők és a támadók között. A PSG játékosai túl könnyen tették-vették a labdát, senki nem fogta őket. Ha egy csapat hagyja élni a másikat, hirtelen mindenki zseninek tűnik. A Real Madridnak sokmindenben kell javulnia.”

„Még van idő, de nem látok egy olyan játékost sem, sem tényezőt ami ráncba szedné ezt a csapatot. Most jön a Sevilla elleni meccs, akik idén remekül teljesítenek. Aggódni kellene, megoldásokat keresni, de egyelőre nem látom, hogy Zidane erre a feladatra alkalmas lenne, és azt sem, hogy a csapat jobban teljesítsen, mert minden fronton javulni kell.”


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
Általános

Leave a Reply