Zidane: „Jobbak voltak, mi pedig nem voltunk az elvárt szinten”

Zinédine Zidane sem volt elégedett az eredménnyel, íme a francia tréner szavai a PSG elleni mérkőzést követően.


„Nagyon hiányzott az intenzitás. Ezen a szinten ha ez nincs meg, nehéz az életed. Elveszítettük az összes egy az egy elleni csatát. Tudjuk, hogy milyen jó csapat. Gyenge meccs volt számunkra. Jobbak voltak, mi pedig nem voltunk az elvárt szinten.”

„Jól kezdtük a játékot, az első 15 percet irányítottuk. De ezt követően mindenhol alulmaradtunk. Két helyzetünk volt, szereztünk két gólt, de érvénytelenítette a VAR. Nagyon kevés. Időnként sok helyzetünk van és úgy nem szerzünk gólt, de ma még helyzetünk sem volt elég.”

„Most a következő meccsre kell koncentrálnunk. A sorozat még csak most kezdődött el, nem vagyunk elégedettek a teljesítménnyel. A következő mérkőzésünkre kell gondolni.”

PSG

„Minden szempontból jobbak voltak. A játékuk, a középpályájuk és ami a leginkább bosszant engem: az intenzitás is náluk volt. A legnagyobb aggodalom az, hogy hiányzott az az intenzitás amit a Bajnokok Ligája megkövetel. Szinte sosem voltunk játékban. Jól játszottak, három gólt szereztek és megérdemelték a győzelmet.”

A helyzetek hiánya

„Nem tetszett az a tény, hogy egyetlen kapura lövésünk sem volt azokkal a játékosokkal akik a pályán voltak. Furcsa volt. Nem az, hogy aggódok de ezekkel a játékosokkal több helyzetünk szokott lenni. Ma ez sem sikerült.”

Courtois

„Mindannyian ugyanazon a hajón vagyunk, nyerünk vagy veszítünk. El kell felejtenünk ezt a vereséget. Vasárnap játszunk, erre kell összpontosítani. Mindenki hibás.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply