Rodrygo: „A pillanat amiről mindig álmodtam”

Rodrygo a tegnapi mérkőzésen szerzett góljáról beszélt.


„A pillanat amiről mindig álmodtam, hogy kifutok a Bernabéuba és a rajongók skandálják a nevem..” – kezdte az ifjú brazil.

„Mindig is volt egy kis szerencsém a debütálásaimon, ennek nagyon örülök. Nagyon boldog vagyok, hogy gólt szereztem és segíthettem a csapatnak. Szeretnék köszönetet mondani a családomnak és a csapattársaimnak, akik mindennap beszélnek velem és nagyon sok önbizalmat adnak. Ezt korábban is mondtam már, hogy a Real Madrid mezében érzelmes dolog gólt szerezni.”

„Nem akarom, hogy összehasonlítsanak Ronaldóval (Nazario), mivel ő minden idők és a hazám egyik legjobbja. A gólt illetően – jól irányítottam a labdát és tudtam, hogy onnan jól működhetnek a dolgok. Mindig meg kell mutatnom, hogy képes vagyok itt játszani.”

Zidane hite

„Zidane mindig tudja, hogy mit csinál és minden nap beszél velem, elmondja, hogy keményen kell dolgoznom. A Real Madridban vagyok, és nem érdekel, hogy a Castillában játszok Raúl irányítása alatt, vagy az első csapatban lépek pályára. Itt mindig lesznek hatalmas játékosok.”

„Nagyon boldog vagyok, Zidane nyugalmat és önbizalmat sugároz, és azt hiszem, hogy ezért sikerült így az esti helyzet. Szótlan vagyok, erről a pillanatról álmodtam mióta csatlakoztam a Real Madridhoz, hogy a Bernabéu közönsége az én nevemet skandálja.. Annyira boldog vagyok.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply