Zidane: „Napról napra fejlődünk”

Zinédine Zidane szavai az Osasuna elleni 2-0-s győzelem után.


„A legfontosabb dolog, amit már régóta csinálunk. Minden időt vesz igénybe. A tabella élén állunk, de ez nem jelent semmit. A lényeg az, hogy ezt az irányt kell folytatnunk. Hinnünk kell abban amit csinálunk és ezzel az energiával kell folytatnunk. Vannak kemény időszakok egy szezonban, de ma este boldognak kell lennünk.”

„Napról napra fejlődünk, továbbra is szeretnénk egységesek lenni, agresszíven játszani és amikor nincs nálunk a labda, arra törekedni, hogy visszaszerezzük. Ha nálunk van a labda, tudjuk milyen minőséget képviselünk.”

Rotáció

„Nagyon bízom a csapatomban, igazán jó játékosokkal rendelkezem, ezt be is bizonyították. Csináltunk néhány változtatást ma este, de azok akik pályára léptek megmutatták, hogy készen állnak. Készen kell állniuk, jól kell teljesíteniük: ezt tették ma. Sok pozitívum volt a mai játékban, boldogok vagyunk.”

Vinícius és Rodrygo

„Nagyon örülök nekik. Néha elfelejtjük, hogy csak 18 évesek. Mindenki láthatta, hogy mennyire izgatottak voltak gólszerzésnél a Bernabéuban. Nagyon tetszett ahogyan a labdával bántak, Rodrygo gól előtti mozdulatsora elképesztő volt.”

Vinícius érzelmei a gólja után

„Később láttam a TV-ben. Örülök neki, fontos volt számára. Mindig igyekszem önbizalmat adni neki, elégedett vagyok, már nagyon járt neki ez a gól.”

„Most megpróbálunk pihenni. Mindenki nagyszerűen teljesített, ennek köszönhető a mai győzelem. Például Valverde nagyon jól játszott, nagyon fiatal és nagy jövő áll előtte.”

Én vagyok a Real Madrid edzője, és én állítom össze a csapatot. Nem hiszem, hogy bátor voltam. 25 játékosom van, mindenkit használni fogok, akiket ma választottam jól válaszoltak. Keményen dolgozunk, hiszünk abban amit csinálunk és boldogok vagyunk. Most pihennünk kell és gondolni a következő mérkőzésre.”

A csapat fejlődése

„Megváltozott az, hogy most már hiszünk abban amit csinálunk. Sokat érünk el azzal ha nyugodtak maradunk, és keményen dolgozunk. A szezon elején vagyunk. Korábban sem voltunk annyira rosszak, és most sem vagyunk annyira jók. Ezzel a dinamikával kell folytatnunk ebbe az irányba. Ma intenzíven és agresszíven játszottunk. Jól védekeztünk, a támadásokban pedig tudjuk, hogy sok jó dolgot megtehetünk.”

Aréola

„A csapatunk tagja, ma este játszott és jól teljesített. Örülünk, hogy a ma pályára lépő játékosok jól játszottak. Megmutatta, hogy számíthatunk rá. Mindig mozgásban volt, dinamikus volt és jól kommunikált a csapattársaival.”

A és B csapat

„Nem arról van szó, hogy van A, B vagy C csapat. 25 játékosom van akik keményen dolgoznak, jól edzenek és szeretnének játszani. Ma este nekik volt lehetőségük megmutatni, hogy készen állnak a játékra. Az emberek azt hiszik, hogy kockázatot vállaltunk, de szerintem a Real Madidban lévő játékosok a legmagasabb szintet képviselik.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
osasuna-vs-real-madrid
NYILATKOZATOK

Leave a Reply