Zidane: „Nem sikerült gólt szereznünk, pedig az a legfontosabb”

A Real Madrid 1-0-s vereséget szenvedett a spanyol bajnokság 25. fordulójában a Levante otthonában. Zinédine Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata:


„Rosszul érezzük magunkat, mert sikerült átmenni a labdával az ő térfelükre, sok helyzetet dolgoztunk ki, de gólt egyszer sem sikerült szereznünk, pedig az lenne a legfontosabb dolog. A második félidőben nekünk jött a Levante, és gólt is szereztek.”

„Jó teljesítményből átmentünk kevésbé jó teljesítménybe. A szünet után szenvedtünk. Egy jó helyzetet dolgoztak ki, és gólt is szereztek, ez a valóság. Tudjuk, hogy tovább tudunk lépni, és ehhez az egész csapat energiájára szükség van. Bosszant minket, hogy nem szereztünk győzelmet, de három nap múlva meccsünk van és arra kell összpontosítanunk. Jövő héten mindenért játszunk, és azokra a jó dolgokra kell építenünk, amit eddig csináltunk.”

„Ilyen a futball, ez megtörténik. Volt néhány jó pillanatunk a szezon során, viszont az utolsó két meccsünk nagyon negatív eredményt hozott. Nem szabad lehajtott fejjel mennünk, folytatnunk kell a munkát erővel, bátorsággal és energiával, hogy megtaláljuk a kiutat. El kell fogadnunk a vereséget, és a következő hétre kell gondolnunk, mintha mindenért játszunk.”

Hazard sérülése

„Nem néz ki jól, mert ott érzett fájdalmat, ahol korábban sérülése volt. Ez egy csapás, de meglátjuk, hogy mi történik. Most fájdalmai vannak, holnap elvégzünk még néhány tesztet.”

Időközben kiderült, hogy a belga klasszis két hónapra harcképtelen.

El Clásico

E két mérkőzésen öt pontot dobtunk el, és tudjuk, hogy a Barcelona ellen nyernünk kell hazai pályán. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, de először a szerdai meccsre kell gondolnunk.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Hazard

Leave a Reply