Florentino Pérez: „Ramos egész életében itt lesz”

Az elnök a bajnoki cím megszerzése után mondta el gondolatait.


„Meg akartuk nyerni a bajnokságot, nagyon elégedettek vagyunk. Minden jól alakult, teljesen le vagyunk nyűgözve. A csapat ereje és intenzitása az első naptól kezdve egyértelmű volt. Ez egy kemény bajnoki idény volt, és ez a cím különleges trófeaként fog bekerülni a Real Madrid történelmébe. A játékosok hihetetlenül egységes csapatként álltak össze, ezt láthattuk ma, és az elmúlt mérkőzéseken is.”

„A karantén fontos szerepet játszott nekünk. Csodálatosan edzet a csapat, megfelelő mentalitással tértek vissza, és éhesek voltak a trófeára. Háromnaponta játszottunk, hihetetlen erőfeszítéseket tettek a játékosok. A boldogság ezen pillanatában szeretnénk megemlékezni azokról, akik sokat szenvedtek, nehéz időket éltek át, és nem lehetnek velünk ma. Gondolunk rájuk.”

Sergio Ramosról

„Egész életében itt lesz. Több, mint egy kapitány, mivel összeállította a csapat mentalitását, és hihetetlen vezetői képességéről tett tanúbizonyságot. Kulcsszerepe volt a győzelemben. Ő is nagyon boldog. Sok pletyka kering, de nem fog eligazolni sehová. Nyugodtak vagyunk.”

Zidaneról

„Olvastam egy Tweetet, amely szerint Zidane 19. meccsenként nyer egy trófeát. Mit lehet még ehhez hozzáfűzni? Ő Isten ajándéka, és remélem, hogy nagyon sokáig velünk lesz. Az emberek kritizálhatják őt ahogyan csak akarják, de ő akkor is trófeákat fog nyerni. Zidane ennek a bajnoki címnek a főmérnöke.”

A szurkolókról

„Sok mérkőzést kellett lejátszanunk szurkolók nélkül. A játékosok azt mondják, hogy érzik a szurkolók támogatását, erejét és energiáját – még annak ellenére is, hogy nincsenek a pálya szélén. Nem szabad elfelejtenünk őket sem. A klubokban több közös van, mint ami megkülönböztet minket. A nagy klubok szenvednek a szurkolók nélkül, ez a Real Madrid és a Barcelona számára hatalmas jelentőségű dolog, hiszen ez a bevételeink 20%-a.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
2-1: BAJNOKOK!
BAJNOKSÁGMÉDIA

Leave a Reply