Zidane: „Jović egy csatár, gólokat szeretnénk tőle látni”

A Real Madrid holnap este az Athletic Clubbal találkozik a 2021-es spanyol Szuperkupa elődöntőjében, a találkozó előtt pedig Zinédine Zidane tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

SZUPERKUPA 2020/21

(Elődöntő)
Real Madrid
Athletic Bilbao
-
VÉGEREDMÉNY

„Négy napja készülünk Málagában, jól teljesítünk. Örülünk, hogy játszhatunk. Biztosnak kell lennünk abban, hogy jól felkészültünk, mert egy jó csapat ellen lépünk pályára. Rendkívül keményen kell dolgoznunk, minden labdáért megküzdünk és jó teljesítményt fogunk nyújtani.”

„Jól játszottunk mindeddig, aztán amikor kissé alúlteljesítettünk egyből jöttek a kritikák. A szezon során mindig vannak hullámvölgyek, holnap megpróbáljuk a legjobbat nyújtani. Reméljük, hogy fokozatosan egyre jobban alakul a szezon.”

Ramos

„Jól van. úgy készül a mérkőzésre, mint mindenki más. A holnapi találkozó miatt vagyunk itt, és arra összpontosítunk, hogy jól teljesítsünk. Sergio is erre törekszik nyilvánvalóan.”

A fiatal játékosok

„A fiatal játékosoknak is keményen kell dolgozniuk. Mindenki pályára akar lépni, de ha 25 játékos alkotja a keretet, nyilvánvalóan valaki kevesebbet játszik. Jól teljesítünk, ők pedig azért dolgoznak, hogy több játékpercet kapjanak. Nagyon hosszú szezonunk van, mindenki bizonyíthat.”

Ödegaard

„A Real Madrid játékosa, és biztosan sikeres lesz. Mostanában nem sokat játszott, de keményen kell dolgoznia. Megkapja a lehetőséget, szükségünk is lesz rá, mert sokat ad nekünk. Szerintem ő egy jó játékos. Motivált és elkötelezett, ez a legfontosabb.”

Jović

„A mi játékosunk. Most egy sérülés miatt nincs itt, de a csapathoz tartozik. Nem mondtak nekem semmit vele kapcsolatban, majd meglátjuk mi történik. Ő egy csatár, aki gólokat lő, és ezt szeretnénk látni tőle. 21 éves volt amikor megérkezett hozzánk, nagyon fiatal volt. Nem volt nagyon szerencsés, mert nehezen tudott alkalmazkodni és a sérülések is hátráltatták. Sokat kell tanulnia, és ezt is fogja tenni. A képességei mindig vele lesznek, efelől semmi kétségem.”

Tebas megjegyzése

ELŐZMÉNY: A La Liga elnöke, Javier Tebas az Osasuna utáni mérkőzés után azt mondta, hogy a Zidane által elmondott dolgok csak edzői kifogások, mert a csapat rosszul teljesített.

„Nem fogok válaszolni neki. Ez a múlt. Csak a holnapi meccsre gondolunk, ez érdekel engem és a játékosaimat is. Mondtam amit mondtam, ezt gondoltam akkor. Nem kifogások voltak. Tények.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply