Zidane: „”Minden vereség fájdalmas. Mint mindig.”

Az edző bár nem jókedvűen, de magabiztosan állt a riporterek elé. A sajtószobában elhangzottak:

 „Az az igazság, hogy megpróbáltuk, volt alkalmunk a második gól megszerzésére, és amikor nem sikerül, ezek a dolgok megtörténhetnek. Nehéz pillanat, kiestünk, mást kellett volna játszanunk, nem tettük meg, de megpróbáltuk. „

 „Úgy gondolom, hogy edzőként az én felelősségem. Ez a futball, meg kell szerezned az esélyeket. A labda nem akart bemenni. El vesztettük.”

„Ilyen dolgok megtörténnek, és felelősséget kell vállalnunk. Folytatnunk kell a munkát. Ez egy ilyen nap. Természetesen fájdalmas, mert nem szeretünk veszíteni, de nem fogunk megőrülni. ” (mi viszont igen…)

„Ha veszítünk, akkor az beszédes. Teljes felelősséget vállalok a vereségért, és akkor is ha bármi történik. Én nyugodt vagyok, amikor a pályán vagyunk, a játékosok nyerni akarnak. Meglátjuk, mi fog történni ” (Pérez elzavar, vagy lemondasz?)

Amit gondolok, zárójelben. Nem tennék hozzá semmit. Mindenkinek meg van a véleménye a tegnapi meccs után. De ahogy bele olvastam a kommentekbe, egyformán hibásnak láttátok a játékosokat és Zidane-t. Ezzel semmi ellenvetésem nincs, korábban írtam már véleményt arról, mennyire kollektívnek látom a hibázásokat. Nem egy ember hibázott, nem egy játékos teljesített megye III szint alatt. A Marca oldalán ma hajnalban megjelent egy cikk, melynek a címe: „Zidane, a Real Madrid lezárt fejezete?” – nos, ez is lehet.

A nyilatkozat mondatai a Marcan jelentek meg, a lehető legkisebb magyarítással teszem közzé. Kiemelt kép szintén Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

COPA DEL REYÖSSZEFOGLALÓK
COPA DEL REYNYILATKOZATOK

Leave a Reply