Benzema ügynöke: “Benzema visszatér a Lyonba”

Karim Benzema valóban visszatérne egykori klubjához, ahonnan 2009-ben eligazolt a Real Madrid hívására? Ügynöke elmondása szerint igen.


Karim Benzema immáron tíz és fél idénynél jár a Real Madridnál, ez idő alatt összesen 537 tétmérkzésen 264 gólt szerzett. Ügynöke, Karim Djaziri azonban azon a véleményen van, hogy ügyfele igenis vissza fog térni a Lyonba, ahol kezdte a pályafutását.

“Karim Benzema visszatér-e a Lyonba? Igen, őszintén gondolom, hogy visszatér. Folyamatosan beszélget velem, és nézi a csapat összes mérkőzését. Ráadásul még sosem játszott a Groupama Stadionban (a Lyon új stadionja – a szerk.), akárki akármit mond, a szívében van a Lyon.” – mondta Djaziri.

A francia csatár még mindig kulcssszerepl Madridban, ebben az idényben már 15 találatnál jár. Az elmúlt tizenegy idényéből tízen legalább ennyit szerzett. Szerződése a 2021/22-es szezon végén lejár, és nem kizárt, hogy elhagyja Madridot.


forrás: AS

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Hivatalos közlemény: Takefusa Kubo

Beigazolódtak a korábbi hírek, íme a klub hivatalos közlemény a japán játékos jövőjével kapcsolatban. A Real Madrid C. F. és a Villarreal C. F. mindenben megegyezett egymással Takefusa Kubo játékjogáról, melynek értelmében a japán játékos 2021. június 30-ig a

TOVÁBB »

„A pénz beszél.”

Harry Kane a Real Madrid célkeresztjében, viszont a Tottenham nem szívesen válna meg a legjobbjától. Kérdés, hogy képes e és megengedheti magának a Spurs, hogy nem adja el az angol gólzsákot?

 

TOVÁBB »