Bettoni: „Nem aggódom Sergio Ramos szerződése miatt”

David Bettoninak kellett a Real Madrid meccs előtti sajtótájékoztatót megtartania Zinedine Zidane távollétében , aki még mindig lábadozik a COVID-19-ből. Világossá tette, hogy nem aggódik Sergio Ramosról szóló jelentések miatt.

Csütörtök este a népszerű tévéműsor, az El Chiringuito beszámolt arról, hogy a Real Madrid most arra számít, hogy Ramos június 30-án lejáró szerződésének lejártával elhagyja a klubot, mivel nem fogadta el ajánlatukat. Mégis, Bettoni nem aggódik.

„Minden nap látom Sergiot. Nem aggódom a megújulásáért” – mondta Bettoni a meccs előtti pénteki sajtótájékoztatón. „Semmi sem aggaszt minket. Nem tudok többet mondani, mint hogy gyógyul a sérüléséből. Minden héten jobb formában lesz. Most szerencsénk van, hogy hetente csak egy meccs van.”

„Látom azt a Sergio-t, akit öt éve ismerek. Nagyszerű szakember, és ezt senki sem vonhatja kétségbe. Sergio a szokásosnak tűnik, nem tűnik másnak.

„Luka Jovic az Eintracht Frankfurtban játszott mérkőzés után – ahol a Real Madridtól hat hónapos kölcsönben van – azt nyilatkozta, hogy Zidane-al az együttműködésben a nyelvi nehézségek nem segítettek neki a spanyol klubbéli munkában, de Bettoni ezt most cáfolta.

” Nem hinném, hogy ez miatt gondjaink lettek volna. Mindig van egy egyszerű módunk a játékosokkal való beszélgetésre; a futball nyelve egyszerű” – jegyezte meg.

Nem lesz a keretben Dani Carvajal a Levante elleni hétvégi mérkőzésen, annak ellenére, hogy úgy tűnt, mintha a jobbhátvéd felépült volna sérüléséből.

„Ez csak egy kényelmetlenség, nem komoly” – erősítette meg Bettoni .

„De nem akarunk semmilyen kockázatot vállalni, és miután beszélgettünk az orvosokkal, úgy döntöttünk, hogy néhány napig még pihentetjük Carvajalt. „

A Real Madrid hét ponttal áll a bajnokság vezetője, az Atletico Madrid mögött , akinek egy lejátszott meccsel kevesebb van a második helyezett Real Madridhoz képest. Bettoni mégis hangsúlyozta a játékonkénti koncentráltság szükségességét.

„Ha az Atletico áll az első helyen, az azért van, mert következetességük miatt megérdemlik” – jegyezte meg. „De még hosszú út áll előttünk a LaLigában. Csak a következő meccsre gondolunk, nem a riválisainkra.”

Zidane továbbra is távol kell maradjon a csapatától és kollégáitól de asszisztense elárulta, hogy rendszeres kapcsolatban állnak egymással.

” Zidane minden nap velünk van, mert előkészítjük az edzéseket, megbeszéljük őket. – magyarázta Bettoni. Igaz, hogy fizikailag nincs itt velünk, és hiányzik a személyisége, karizmája miatt.”

„Ami a hiányzókat illeti, nem fogunk kockáztatni. A sérülteknek fel kell teljesen épülniük, mielőtt a pályára küldenénk őket.”

A hiányzók miatt négy Castilla- játékost hívtak edzeni az első csapattal, nevezetesen Sergio Arribas , Antonio Blanco , Victor Chust és Sergio Santos. Valószínűleg a Levante elleni keretbe is nevezve lesznek ők négyen.

A nyilatkozatot a Marca tette közzé, kiemelt kép: Deffensa Central.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply