Úgy tűnik eldőlt Sergio Ramos jövője

Josep Pedrerol információi szerint kizártnak tartható, hogy a Real Madrid kapitánya megújítsa aktuális szerződését.


Már elég régóta húzodik a Ramos-saga, mivel sem a kapitány sem a klub nem hajlandó engedni követeléseiből, ezért a legfrissebb információk szerint a kapitány a szezon végén távozik a Madridból. Ramos március 30-án tölti be 35. életévét, és már hónapok óta tárgyalásokat folytat a vezetőséggel, de a mai napig nem sikerült egyezségre jutni, ezért a klub nem vár tovább.

“A Real Madrid már megtette ajánlatát. Florentino Pérez négyszemközt mondta el neki egy szállodai szobában, hogy mit is kellene elfogadnia. Megkérte, hogy csökkentse a fizetését 10% százalékkal – ahogyan a csapat összes többi tagja -, de Ramos ezt nem fogadta el.” – mondta az El Chiringuito műsorvezetője. A kapitány nem hajlandó elfogadni a bérének csökkentését – mindezt úgy, hogy megkapta amit kért: egy helyett kétéves szerződés.

A kapitány nem igazán kommunikál azóta sem Pérezzel, hanem az érte érkező ajánlatokat fontolgatja. A hónapok óta tartó tárgyalások után Madridban úgy tartják, hogy Ramos mindenképp távozik június 30-án.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Zidane a csapat új motorját keresi

A középpálya új, következő generációját keresi Zinédine Zidane. Míg a támadószekcióban a BBC (Benzema, Bale, Cristiano) szállította a gólokat a zsinórban megnyert három Bajnokok Ligája után, a középpályán a Casemiro-Kroos-Modric hármas ugyanolyan fontos volt Zidane számára. A 2018-as kijevi

TOVÁBB »
1

Jesé visszatérhet a Las Palmas csapatához

A Real Madrid korábbi támadója, Jesé Rodríguez visszatérhet Spanyolországba, a Las Palmas csapatába. A MARCA értesülései szerint mind a két fél nyitott ismét a közös munka iránt, annak ellenére, hogy a 2016/17-es szezonban Jesé nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 16 mérkőzésen mindösszesen 3 gólt szerzett. 

TOVÁBB »