Úgy tűnik eldőlt Sergio Ramos jövője

Josep Pedrerol információi szerint kizártnak tartható, hogy a Real Madrid kapitánya megújítsa aktuális szerződését.


Már elég régóta húzodik a Ramos-saga, mivel sem a kapitány sem a klub nem hajlandó engedni követeléseiből, ezért a legfrissebb információk szerint a kapitány a szezon végén távozik a Madridból. Ramos március 30-án tölti be 35. életévét, és már hónapok óta tárgyalásokat folytat a vezetőséggel, de a mai napig nem sikerült egyezségre jutni, ezért a klub nem vár tovább.

“A Real Madrid már megtette ajánlatát. Florentino Pérez négyszemközt mondta el neki egy szállodai szobában, hogy mit is kellene elfogadnia. Megkérte, hogy csökkentse a fizetését 10% százalékkal – ahogyan a csapat összes többi tagja -, de Ramos ezt nem fogadta el.” – mondta az El Chiringuito műsorvezetője. A kapitány nem hajlandó elfogadni a bérének csökkentését – mindezt úgy, hogy megkapta amit kért: egy helyett kétéves szerződés.

A kapitány nem igazán kommunikál azóta sem Pérezzel, hanem az érte érkező ajánlatokat fontolgatja. A hónapok óta tartó tárgyalások után Madridban úgy tartják, hogy Ramos mindenképp távozik június 30-án.


forrás: MARCA

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

cronaldo_20160917

Ronaldo és Bale nélkül játszik a Real

A holnapi Espanyol elleni mérkőzésen nem számít Ronaldo és Bale játékára – nyilatkozta Zidane. Ronaldo kisebb betegség (torokgyulladás) miatt nem lép pályára, a walesi válogatott klasszisa pedig csípőbántalmak miatt kénytelen kihagyni a vasárnap 20.45-kor kezdődő találkozót, melyet a Sport1

TOVÁBB »
re

Három alapjátékos kimaradt a keretből

Az Atletic Bilbao elleni szombati bajnoki mérkőzésre három kulcsjátékosát nem tudta nevezni Zidane. Marcelo, Pepe és Bale egyaránt sérülés miatt kénytelen kihagyni a derbit. Akikre viszont számithat a francia mester: Navas, Casilla, Yanez, Varane, Ramos, Nacho, Carvajal, Danilo Arbeloa,

TOVÁBB »