Ramos nem állt még edzésbe

A holnapi Levante elleni mérkőzésen még egészen biztosan nem fog a pályára lépni Sergio Ramos. Továbbra is a térdével vannak problémák, ezért a védelemben ismét Militao fogja helyettesíteni, immár harmadszor.

Ez most történik meg először, amióta Eder Militao a klubhoz érkezett. Varane és Militao párosa fogja így a védelem tengelyét alkotni.Ráadásul Carvajal annak ellenére visszatért az edzőterembe, hogy tegnapelőtt együtt edzett a csapattal. Mivel Lucas és Nacho a szintén nem lehetnek ott, Odrizola és Mendy kap ismét valószínűleg szerepet.

Carvajal és Rodrygo tovább dolgoznak a felépülésükön, utóbbi esetében nagyon jó hírek érkeznek. Rodrygo gyógyulása ugyanis a vártnál gyorsabb ütemben halad, noha ismerve Zidane hozzáállását, a visszatérésére óvatosan, fokozatosan lehet csak számítani.

Természetesen a támadó hármas a Benzema – Hazard – Asensio trió lesz várhatóan. Esetleg Vinícius kaphat szerepet majd, de nem lesz meglepetés, ha csak csereként.

Középen van a legkevesebb gond, ott a Kroos – Modric – Casemiro trió a stabil kezdő, várhatóan nem ér senkit meglepetés holnap sem a kezdő kihirdetése során.

A taktikában se várható ezek szerint sok váratlan. Mivel az Alaves ellen remekül működött, hát nem lehet semmi meglepetésre számítani. Bettoni fog a kispadon ülni, Zidane továbbra is távolról irányítja a csapatot.

Na, megírtam azt, amit kb mindenki magától is tud. Csak minden lépés úgy jöjjön ki, ahogyan az Alaves ellenin, mert mostantól nem hullajthat el egyetlen pontot sem a csapat.

Holnap délután 16 óra 15-től tehát az Alaves ellen lépünk pályára, hosszú idő után végre a Di Stefanoban, hazai pályán. Közvetítés a megszokott módon a Spíler 2 csatornán.

Kiemelt kép és felhasznált források: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Isco utolsó esélye
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply