Isco utolsó esélye

Martin Ødegaard kölcsönadása és Fede Valverde sérülése miatt nagy esély nyílik a mellőzött spanyol előtt.


Miután Martin Ødegaard hivatalosan is kölcsönbe került és Fede Valverde csak február közepén térhet vissza sérüléséből, úgy nagy lehetőség adódik Isco előtt, aki – finoman is szólva -, nem játszik. A spanyol játékos az egyetlen alternatíva a három szokásos trió (Kroos, Modric, Casemiro) mellett – pihenés és sérülés esetén.

Azonban azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy Isco nem épp a fénykorát éli Madridban. Zidane első ciklusában is a már jól megszokott trió mellett voksolt, és ez most sincs másképp, ezért talán még így is nehéz lesz játékperceket kapnia.

Annak ellenére, hogy Zizou első irányításában fontos játékos volt – akár a kispadról beszállva -, mára már szinte helye sincs a csapatban. Ezért is döntött úgy, hogy ebben az átigazolási időszakban távozik, de ez a mai napig nem történt meg, és már biztosra vehető, hogy nem is fog, csak a nyáron. Ødegaard kölcsönadása után a Real Madrid nem szeretné tovább gyengíteni a keretet.

Amint arról korábban mi is írtunk: Isco beadta távozási szándékát, és kész volt elhagyni Madridot. A vezetőség és Zidane is megértette a spanyol döntését, zöld utat is adtak neki, azonban most mindent megváltoztattak. Legalábbis júniusig egész biztosan. A klub “új” helyzete akár még a javára is válhat, és megkapja a megfelelő játékperceket nyárig.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

cr-aranylabda-adomany

Ronaldo ismét jótékonykodott

Cristiano Ronaldónak ismét volt egy nemes gesztusa, felajánlotta egyik Aranylabdáját egy jótékonysági aukció számára. A Make-A-Wish alapítvány aukcióján 600 ezer euróért kelt el Ronaldo 2013-as Aranylabdája, amiért Izrael leggazdagabb embere, Idan Ofer fizette ki a hatalmas összeget. A pénz

TOVÁBB »