Kroos: „A következő három bajnokit kötelező megnyernünk”

A német vb-győztes tisztában van az edzések és a Los Blancos játékával kapcsolatos nyomással. A csapat is, az edző is óriási presszió alatt van, és persze ez maga után vonza azt is, hogy rendszeresen felmerül Zidane leváltása is.

„Három-négy alkalommal szó esett már az edzőről, és a következő vesztes meccs után újra előjön. Nem kell aggódni emiatt” – mondta Kroos az Einfach mal Luppen podcaston.

Kroos úgy érzi, hogy a Real Madridnak meg kell nyernie a következő három bajnoki mérkőzését, hogy fenntartsa a nyomást a vezető Atleticón.

„Ez a kilenc pont véleményem szerint is kötelező. Nem feledkezhetünk meg a célunkról” – jelentette ki.

„Ez három olyan mérkőzés, amelyet meg kell nyernünk, és bizony nem nyertünk elég mérkőzést meg ebben a szezonban.” Tudja, hogy minden negatív eredmény után gyorsan visszatér a vita.

„Jó játékot játszottunk a Valencia ellen a futball minősége szempontjából, és remélem, hogy a következő hetekben ezt a játékot folytatni tudjuk Ez döntő tényező.”

A COVID-19 körüli félelem jelenlegi légkörében utazásról szólva Kroos úgy érzi, hogy elegendő intézkedés van a biztonság biztosítására.

„Hetente négyszer vagy ötször vizsgálnak meg minket. „-mondta.

„Buborékban élsz. Amikor utazol, nagyon óvatos vagy.”

Arra a kérdésre, hogy folytatódik-e a 2021-es Európa-bajnokság, Kroos optimista.

„Valami megoldást találnak, de az az érzésem, hogy nem tizenkét országban fog erre sor kerülni.”

Forrás és kép Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosÉrdekességekSzerződések

Leave a Reply