Mbappé leigazolása: a Liverpool a legnagyobb rivális, Ronaldo kulcsfontosságú lehet

Hatalmas fizetés terítéken.


Kylian Mbappé értéke a Barcelona elleni BL-találkozó után jelentősen megnőtt, és bár a Real Madrid hosszú évek óta első helyen áll a francia támadó megszerzéséért, most a Liverpool közbeszólhat. Mbappé szerződése 2022-ben jár le, és a francia gárda 200 millió eurós árcédulát tűzött ki legnagyobb kincsére, amennyiben nem hosszabbít.

A Daily Mail információi szerint a Liverpool a Real Madrid legnagyobb riválisa a játékosért folytatott harcban, már ami a pénzügyi témát illeti. A Blancóknak azonban igazi ütőkártyájuk van, még pedig Cristiano Ronaldo.

A francia játékos leigazolásához szükséges pénz hatalmas probléma a Real Madrid számára, és friss információk szerint Florentino Pérez megpróbálja felajánlani Cristiano Ronaldo 7-es mezét, hisz Mbappénak a portugál legenda a példaképe.

Köztudott, hogy Mbappé hatalmas rajongója Cristianónak, és Pérez úr reméli, hogy példaképe tekintetében ez a felajánlás nagy előnyt jelent számukra. 12 esztendős korában teljesítette azon álmát, hogy találkozott Cristianóval a Valdebebasban, és azóta töretlenül a Real Madrid játékosa szeretne lenni.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Kemény szavak Metzeldertől

Christoph Metzelder szerint a Tottenham Hotspur támadója, Harry Kane nem alkalmas arra, hogy a Real Madrid mezét viselje. Gareth Bale-től pedig a királyi gárda egykori védője sokkal többet vár.

 

TOVÁBB »