Ancelotti: Lenyűgözőek a játékosaim, motiváltak és a munkájukra koncentrálnak

Ancelotti megtartotta a sajtótájékoztatóját a Levante elleni mérkőzés előtt.


„Az öltözőben nem beszélünk az átigazolásokról, csak a feladatunkra koncentrálunk.” – kezdte Ancelotti.

„Megpróbáljuk megismételni az Alavés ellen nyújtott teljesítményünket, igen – fejlődnünk kell az első félidőhöz képest. Elkezdtünk élénken játszani és gyorsabban kellett a labdát megjátszani. Keményen dolgozunk, lenyűgözőek a játékosaim. Jól kell játszanunk a Levante ellen.”

Benzema

„Karim tényleg fontos játékos. Nem kell megmagyaráznom, hogy miért. Nagyon érett játékos, ő egy nagyszerű egyéniség, komplett és egyben fantasztikus futballista. Öröm nézni őt az edzésen. Örülök, hogy meghosszabbította a szerződését a klubbal. Tényleg elkötelezte magát a Real Madrid iránt, mindenki boldog, hogy hosszabbított.”

Modric és Kroos hiánya

„Mindkét eset más. Modric kisebb sérülést szedett össze az edzésen. Nem tudom, hogy tud-e játszani a Betis ellen, majd meglátjuk. Kroos a válogatott szünet után már játékra alkalmas állapotban lesz. Carvajal visszatér holnap, nélkülözhetetlen a csapatnak, boldog vagyok, hogy visszatért.”

Asensio

„Beszéltem vele és jól van. Jó kondícióban volt miután visszatért az Olimpiáról. Keményen dolgozik és motivált. Fontos játékos lesz számunkra a szezonban. Ő tudja, hogy minőségi játékos. Próbálom különböző pozíciókban játszatni. Bal szélen, jobb szélén, a középpályán de valamivel hátrébb.”

„Modric hiánya nagy csapás nekünk, de van egy csapatunk amely Modric és Kroos nélkül is jó. Casemiro jelenléte létfontosságú. Ő is kulcsfontosságú játékos a csapatban. Valverde jól játszott az Alavés ellen, sok jó játékosunk van a középpályán annak ellenére, hogy két sztár középpályást kell nélkülöznünk.”

Hazard

„Úgy gondolom, hogy jól van. Még nem teljesen fitt, de már jól van. Nagyon keményen dolgozott minden edzésen. Nem olyan játékos aki fél belemenni egy-egy ütközésbe, megakarja mutatni, hogy mire képes.”

„Minden nap beszélek a klubbal. A vezetőség elképzelése megegyezik az enyémmel. Egyébként vannak személyes dolgaink, de nem lenne fair erről beszélni. A csapat képes arra, hogy minden versenyben a végsőkig küzdjön. Vannak sztárjátékosaink, de nem tudok mindenkit megemlíteni. Carvajal, Nacho, Alaba …. Karim, Bale, Hazard. A csapat tele van sztárokkal. Együtt kell dolgoznunk. Ezt az elkötelezettséget követelem, és ezt mondom a játékosoknak. A sztárok, akik dolgozhatnak a többieknek, azok a sztárok, akik trófeákat nyernek.”

Isco

„Isco igazán motivált, és még akarja mutatni mire képes. Ha Isco készen áll, akkor játszani fog. Lehet, hogy játszik, vagy nem, de minden képssége megvan. Az elmúlt években nem voltam itt, de jól felkészült.”

A csapat minősége

„Ha egy játékos csatlakozik a Real Madridhoz, az azért van, mert minőségi játékos és megfelelő fizikai állapotban van. Egy igazán nagyszerű játékos ragyog, mert  jó személyisége van, és nem fél. Ezért ma a labdarúgásban olyan karakterrel kell rendelkezned, hogy meg tudd mutatni azt, hogy mire vagy képes, amely a Real Madrid csapatában szükséges.”

„Ez nem mindig történik meg. Néhány játékosnak érzelmi problémái vannak, és ez most fontosabb, mint 20 évvel ezelőtt. Amikor játszottam, akkor ha egy játékos tehetséges volt, mindig meg tudta mutatni, hogy mire képes, de most a futball némileg megváltozott. Lehet, hogy a játékosnak nincs lehetősége arra, hogy megmutassa mire képes.”

Átigazolási piac 

„Nem nagyon aggódom, hogy mi fog történni a következő tíz napban, mert nagyon erős csapatom van. Csak edzem a csapatom, és ez engem boldoggá tesz. A következő tíz napban teljes mértékben a csapatomra fogok koncentrálni.”

Cristiano

„Nincs mit mondani erről miután válaszoltam minden pletykára, és ő is. Tisztázni akartam, hogy a klub jövőképe ugyanaz mint az enyém. Csak a jövőbe tekintünk. Szerintem mindenki társult ahoz, hogy a Real Madrid szereti Cristianót. Segített trófeákat nyerni, és mindig a legjobbakat kívánom neki.”

Odegaard

„Beszéltem vele, hogy küzdeni kell a posztokért. Ezután ő és családja meghozta a döntést. Azt szeretném mondani Martinnak, hogy az itt tartózkodása alatt igazi szakmai hozzáállást tanúsított. Az Arsenal egy olyan klub, amelyet jól ismer, és azt hiszem, ott is jól fog játszani.”


Forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKSÁG
A Levante elleni keret

Leave a Reply