Ancelotti: Ez egy különleges nap lesz, győzni szeretnénk

“Camavinga bekerült a keretbe, minőségi játékos és tele van motivációval” – tette hozzá az edző.

A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti online beszélt a sajtónak a Celta elleni összecsapás előtt a LaLiga 4. fordulójából amelyet a Santiago Bernabéuban rendeznek meg  (vasárnap, 21:00): “Ez egy különleges nap lesz mindenkinek, a madridistáknak és nekünk, mert visszatérünk a stadionunkba, ami mindig segít a csapatnak. Ezt a különleges napot egy jó teljesítménnyel és 3 ponttal kell megcéloznunk. Ez a cél. Először is, jól kell játszani, és jó mérkőzést is, és a legfontosabb az, hogy megszerezzük a három pontot.”

“A Real Madrid szurkolók igényei világosak és egyszerűek: olyan játékost akarnak látni, aki harcol, motivált és mindent belead a pályán. Ha a játékosok mindent beleadnak, megnyugodhatnak. Az egész csapat nagyon jól tudja, mit követelnek a Real Madrid szurkolói.”

Lehetséges debütálás Camavinga számára

“Camavinga jó állapotban tért vissza. Játszott a válogatottjával, izgatott és motivált, hogy itt legyen. Bekerült a keretbe, minőségi játékos. Természetesen készen áll a játékra.”

Marcelo visszatérése

“Jól van, edzett. Felépült a sérüléséből, ahogy Mendy is. Miguellel minden rendben van, nagyon jó a pozícióján. Nacho visszatért. A csapat jó formában van, erős keretünk van, és ebben az évben nagy dolgokat vihetünk véghez.”

Az ön munkája

“Több tapasztalatom van, mint amikor elmentem. A 2015 -ös távozásom után Münchenben, a Napoliban és az Evertonban voltam. Több tapasztalatom van, és nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérek. Élveznem kell az élményt, anélkül, hogy visszanéznék, hogy fejlődjek, előre kell tekinteni, mert a futball változik, és mindig van mit tanulni.”

“Tegnap nem sokat edzettek, és várnom kell a mai edzésre. Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz velük, holnap játszanak. Ha bármelyikük fáradt, akkor jobb, ha nem játszik, de úgy tűnik, jól kipihenték magukat.”

“Fontos, hogy a LaLiga foglalkozzon az elhalasztott mérkőzésekkel, mert van egy ütemezési probléma, amelyet a FIFA-nak és az UEFA-nak kell megoldania. Ez egy nagy terhelésű naptár, és remélem, hogy sikerül megoldani. Szerintem jó dolog, hogy a LaLiga dolgozik, kérdéseket és döntéseket kell hozni, hogy vigyázzunk a játékosok egészségére. Néha jót tesz ha nem játszunk mérkőzést mert a játékosoknak túl sok mérkőzésük van, és ezt a kérdést előbb-utóbb meg kell oldani.”

A középpálya

“A verseny kemény, mert rengeteg top játékosom van. Ők a világ legjobbjai között vannak, és ezt nem csak én mondom. Casemiro, Kroos, Modrić, Valverde, ő nagyon fiatal, de látványos minőséggel büszkélkedhet… Van Isco, Camavinga és Ceballos, ő visszatért. Ez egy nagyon komplett csapat, és türelmesnek kell lenniük, mert nem mindenki tud játszani. A türelem rendkívül fontos. Az is fontos, hogy elfogadják a döntéseimet, mert a verseny nagyon erős.”

Kroos felépülése

“Folyamatosan fejlődik, és kulcsfontosságú, hogy ne siessük el a visszatérését. A legjobb az lenne neki, hogy visszaszerezze a formáját a lehető leghamarabb, és azt hiszem hamar visszatér anélkül, hogy elhamarkodnánk.”

Hazard

“Jól van. Játszott a Belga válogatottban, és jól érezte magát. Visszatér ahhoz a formához, amit mindannyian szerettünk. Boldog vagyok és izgatott érte. Biztos vagyok benne, hogy visszatér a legjobb formájához.”

Bale Bernabéui visszatérése

“Erősen kezdte a szezont, mert jól edzett, de még mindig nem a legjobb. Javulnia kell. Holnap elérhető lesz, de hogy játszik-e vagy sem, fizikai kérdéseken múlik. Fel kell mérnem minden játékost, akik távol voltak a nemzetközi szünetben.”

Mariano

“Kérte, hogy távozzon az átigazolási szezon végén, de nem találtak megoldást. Nem talált csapatot, és itt szeretne lenni, a motivációja és a küzdelme még mindig érintetlen, mert csak így lehet bejutni ebbe a csapatba, ugyanazokkal az esélyekkel rendelkezik, mint a többiek, és döntő fontosságú lesz a motivációja és elkötelezettsége.”

Az átigazolási időszak vége

“Mbappé nagyszerű játékos, és a PSG-nél maradt. Sok sikert kívánunk neki, de csak a csapatunkra koncentrálunk.”

Ceferin megjegyzései

“Elég furcsának tartottam, hogy a szervezet vezetője alkalmatlannak minősíti a 13 Bajnokok Ligája-címet szerző klub elnökét. Mitől lesz akkor a többi …?”


Forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGCastillaÉlő közvetítésNYILATKOZATOKSÉRÜLÉSEKSzerződések

Leave a Reply