Dani Ceballos kálváriája

Július 22-én sérült meg Tokióban az Egyiptom elleni találkozón. Mostanra tudjuk, akkor az lett volna a helyes, ha repülőre ül, és minél hamarabb a Real Madrid orvosai veszik kezelésbe. De nem így történt.

Az ottani vizsgálatok eredménye azt mutatta, hogy néhány kezelés után vissza térhet a csapathoz és el is kezdte az edzéseket, sietve, hiszen a negyeddöntőben játszani szeretett volna.

Hat nappal és négy edzéssel később De La Fuente volt az, aki leállította, nem engedte játszani – a döntőig. Ott, a Brazília elleni meccsen aztán a pad előtt, fájdalmak közepette került a földre és kérte, hogy cseréljék le. Hiábavaló erőfeszítés volt, ráadásul a sérülés sokkal rosszabb lett.

Tokióban sérült le

Pályafutása legnehezebb időszakát éli, mert a bokája nem javul. Madridba visszatérve a diagnózis megdöbbentő volt: egy teljes és egy részleges bokaszalag szakadás, valamint az erőltetés miatti csont vizenyő. Még legalább másfél hónapja van a teljes felépülésig.

A csont ödéma nem szívódik fel, folyamatos fájdalmakat okoz. Ceballos nagyon dühös a Japánban történtek miatt, hiszen a téves diagnózis miatt a sérülése olyan mértékben károsította a bokáját, hogy senki nem tudja, sikerül-e azt valaha 100%-osan helyreállítani.

Dani őszintén írt jelenlegi helyzetéről közösségi oldalán:

„Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyan nehézségek merülnek fel, amelyekre nem számítunk. De továbbra is keményen dolgozom, hogy 100% -osan ki tudjak gyógyulni ebből a sérülésből, amely a vártnál nagyobb nehézséget okoz. Most egy nagyszerű szakembergárda segítségével a gyógyulás utolsó szakaszába értem, de még hosszú az út. Kétségtelen, hogy ez a tapasztalat segít abban, hogy szellemileg fejlődjek, és nagyobb erővel és lelkesedéssel térjek vissza, mint valaha. Ha tisztában vagyok valamivel, akkor azzal, hogy a futball az életem, és számolom a perceket, hogy újra élvezhessem a zöld pályát.

Nos, nagyon várunk vissza Dani, bízunk a teljes felépülésedben!

Forrás: AS, képek: Eurosport.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGNői csapatSÉRÜLÉSEK
ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGÉrdekességekKiemeltSzerződések

Leave a Reply