Benzemat nem lehet szó nélkül hagyni

És ez bizony nem sikerült Didier Deschamps-nak sem. A franciák szövetségi kapitányának, miután hét éven át mellőzte Karimot a válogatottból, és makacsul kiállt sokáig a támadóról alkotott rossz véleménye mellett, mostanra teljesen megváltozott a nézőpontja.

Korábbi kijelentése is jócskán meglepte az őt ismerőket, amikor azt mondta, hogy Benzema érdemelné az Aranyladbát az idén. Most az újságírók a Nemzetek Ligájában mutatott játékáról kérdezték, amire nagyon kimerítő választ adott:

„Sokat fejlődött. Jobban kiveszi a részét a játékból, sokkal érettebb. Már évek óta a legmagasabb szinten játszik.”

Karim Benzema elképesztő gólt lőtt a Nemzetek Ligája döntőjében, amivel kiegyenlített, majd Kylian Mbappe megszerezte a franciák – máig vitatott – győztes gólját. Karim csupán két mérkőzésen lépett pályára a Nemzetek Ligája sorozatában, de mind a két meccsen gólt lőtt,amivel segített a trófea elnyerésében.

„Karim nélkülözhetetlen. Valódi minőséget képvisel, és a válogatottért ugyanazt megteszi, amit a Real Madridért tesz. Sikeres akar lenni, aminek örülök. Játéka alapvető fontosságú volt a Nemzetek Ligája döntő megnyerésében.” – mondta elismerően az az edző, aki éveken át a nevét se akarta hallani Benzemanak.

Forrás:Tribuna, kép: Facebook és Tribuna.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések
CastillaÉrdekességekNYILATKOZATOK

Leave a Reply