Valverde:”Oka van annak, hogy a Real Madrid játékosa vagyok”

Federico Valverde reméli, hogy a válogatottal kijutnak a katari világbajnokságra.

A középpályás fontos tagja hazája válogatottjának, és azzal is tisztában van, hogy el fog jönni az ideje, hogy a Real Madridban is az legyen.

Uruquay győzelmet aratott Paraguay ellen, majd Venezuela ellen is, és ezzel biztosították a VB szereplésüket. Valverde nyilatkozatában vállalta, hogy nem kis felelősséget vállalt a győzelemért. Ugyanúgy, ahogy a Real Madridban is:

„Fel kell emelnem a fejem, kihúznom a vállaimat, és meg kell mutatnom, miért vagyok itt. Okkal vagyok a Real Madrid játékosa” – mondta.

Valverde Luis Suárez mellett a válogatott egyik legfontosabb játékosa, de tudja, hogy a Real Madridban még várnia kell. A Toni Kroos, Luka Modric és Casemiro utáni generáció fontos középpályása válik majd belőle, igaz, már most sokszor kap lehetőséget Carlo Ancelottitól.

Türelmes, és nem adja fel, ahogy azt Mina Bonino, a párja is elmondta :”Mindennél jobban azt szeretnénk, hogy sikeres legyen, támogatjuk őt. Tiszteletben kell tartani azt, hogy jelenleg a világ legjobb középpályásaival van egy keretében. De az idő mindenkit a helyére tesz, nincs kétségem, hogy az edzője megbízik benne. Egyenlőre nincs kérdés, hogy ki kezd a középpályán a Real Madridban. „

Forrás és kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply