Courtois: Megmutattuk, hogy mit jelent a Real Madrid, a címerünk és a szurkolóink

Thibaut Courtois így vélekedett a Paris Saint-Germain legyőzése után.


BAJNOKOK LIGÁJA 2021/22

(Nyolcaddöntők - visszavágó)
Real Madrid
PSG
3 - 1
VÉGEREDMÉNY

„Megmutattuk, hogy mit jelent a Real Madrid, ez a címer és a szurkolóink. Nem játszottunk jól az első meccsen, és ma is vesztésre álltunk, de sokkal jobban játszottunk. Az állandó nyomás oda vezetett, hogy megszereztük az első gólt. A Bernabéuban játszottunk, szükségünk volt egy gólra mert hatalmas kezdett lenni a nyomás. Majd jött a második és a harmadik. Éreztük, hogy megtudjuk nyerni a meccset. Szerencsére ki tudtam védeni az első félidőben azt a pár lövést. Hittünk a győzelemben és a Bernabéu közönsége nagyon hajtott minket.”

„Minőségi csapatunk van és itt van Karim, aki a világ legjobb kilencese. Ezt ma is bizonyította. Igazi kapitányként vitte a csapatot, ebből született az első gól is. Aztán jött a másik kettő, amik szintén nagyszerűek voltak.”

Harc a bajnoki címért és a BL-ért

„Tavaly bejutottunk az elődöntőbe és mindig harcolunk. Létfontosságú volt, hogy a visszavágót hazai pályán játsszuk a szurkolóink támogatásával. Ma megmutattuk, hogy hihetetlen csapatunk van és a végsőkig fogunk küzdeni mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában.”

Mbappé

„Nagyszerű játékos, a gólja a mi hibánkból született. Nagyon gyors és jól is lő, én meg nem tudtam leérni időben a labdához. A világ egyik legjobbja, egyike azoknak a játékosoknak, akit mindenki szívesen látna a saját csapatában.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
ÁLTALÁNOSBAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁG

Leave a Reply