Benzema: Szükségünk volt a szurkolók erejére, ez a győzelem nekik szól

Karim Benzema nem csak a meccs embere lett a tegnapi, Paris Saint-Germain elleni meccsen, de beelőzte Alfredo Di Stefanót is az örökranglistán.


BAJNOKOK LIGÁJA 2021/22

(Nyolcaddöntők - visszavágó)
Real Madrid
PSG
3 - 1
VÉGEREDMÉNY

Megelőzte Di Stefanót az örök-góllövőlistán

„Hihetetlenül büszke vagyok, hogy megelőzhettem egy ilyen igazi legendát. Nem állok meg itt. Nagyon nehéz mérkőzés volt, de kitartottunk a végéig és nyertünk. Megérdemelten jutottunk tovább a következő körbe.”

„A Bajnokok Ligájában minden mérkőzés nehéz és tudtuk, hogy a PSG szereti birtokolni a labdát. Jól kezdtünk, helyzeteket alakítottunk ki, majd kaptunk egy gólt. A második félidőben viszont már erősebbek lettünk mentálisan és hoztuk az elvárt teljesítményt.”

Szurkolók

„Szeretjük úgy látni a szurkolókat a stadionban, mint ma este. Szükségünk volt rájuk, ez a győzelem nekik szól. Elveszítettük az első meccset és most is 1-0-s hátrányba kerültünk, de a szurkolók ereje hajtott minket és mindent bele adtunk a pályán.”

A szezon hátralévő része

„Számunkra minden meccs egy döntő. A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A Real Madrid él. Bárkit le tudunk győzni, ha nagy a nyomás és mindenki végzi a munkáját, valamint mögöttünk állnak a szurkolók.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK

Leave a Reply