Ancelotti: Közel vagyunk a bajnoki címhez

A Real Madrid holnap az Osasuna otthonába látogat, hogy még közelebb kerüljön az amúgy már biztos bajnoki címhez. A mérkőzés előtt Carlo Ancelotti így nyilatkozott.


MÉRKŐZÉS ADATLAP:

(33. forduló)
Osasuna
Real Madrid
1 - 3
VÉGEREDMÉNY

„Az üzenetem erre a mérkőzésre is ugyanaz, mint minden korábbira. Közel vagyunk a bajnoki címhez, de fontos mérkőzések várnak még ránk. Ez egy nagyon nehéz stadion, de szeretnénk legyőzni az Osasunát, hogy még közelebb kerüljünk a bajnoki címhez.”

„Túl tapasztalt vagyok ahhoz, hogy elhiggyem, hogy már megnyertük a bajnokságot. Nagyon közel vagyunk hozzá. Nagyon jól teljesítünk, ezt kell folytatnunk. Ezen meccs megnyerése lehetőséget ad, hogy még közelebb kerüljünk hozzá.”

A bajnoki cím megszerzéséhez szükséges dolgok

„Nagyon egyszerű: meg kell szerezni a három pontot az Osasuna és Espanyol ellen. Ha több pontra lesz szükségünk, akkor az Atlético ellen azokat is megszerezhetjük. Először is meg kell próbálnunk megnyerni az Osasuna elleni mérkőzést.”

LaLiga vagy Bajnokok Ligája?

„Nagyon szeretném megnyerni mindkettőt. Ha visszanézem a pályafutásomat, nagyon nehéz trófeákat nyerni, egyedül ezt nem lehet véghez vinni. Volt szerencsém néhány nagyszerű klubot edzenem, ahol lehetőségem volt trófeákat nyerni. Vannak olyan edzők akik fantasztikus munkát végeznek, hogy elkerüljék a kiesést – és az olyan, mintha egy trófeát nyernél.”

Benzema pihenni fog?

„Amikor egy játékos jól van, nincs szüksége a pihenésre. Semmi értelme nem lenne Benzemát a padra ültetni. Jól van, jó formában van, nincsenek izomproblémái. Holnap játszani fog.”

Rodrygo dicsérete

„Nagyon szeretném megnyerni mindkettőt. Minőségével, technikájával, energiájával és sebességével hozzájárult a győzelemhez. Asensio is jó idényt fut, sok gólt szerzett. Nagyon élvezzük azt a minőséget, amit ketten képviselnek.”

Modrić

„Kicsit fáradt, pihentetni fogom. Nem játszik holnap.”

Casemiro

„Kisebb problémája volt a hétfői edzésen, mint Jovićsnak és Marianónak is. Nem lép pályára holnap, de most tudunk pihenni egy hetet az eldöntő előtt. Úgy gondolom, hogy mindhárman készen fognak állni a Manchester City ellen.”

Vini szezonja

„Úgy látom, hogy nem lesz ideges, amikor nem szerez gólt. Nem megszálottja a gólszerzésnek, sokkal inkább a csapatot akarja segíteni. A szezon eleje óta nagyon jól teljesít, továbbra is ezt fogja csinálni. Fontos, hogy gólokat szerez, de nem ez a legfontosabb.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
BAJNOKSÁGCOPA DEL REYKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések
Ez nem vicces, Geri

Leave a Reply