bv3

Élő közvetítés: Barcelona – Real Madrid (HU/EN)

Ha nincs Digi Sport1-ed, vagy esetleg külföldön élsz, akkor neked készült ez a cikkünk.


SEGÍTSÉG A MAGYAR, 1*-ES LINK KÖZVETÉSHEZ:

Fontos megjegyezni, hogy a fent linkelt stream-oldal(ak) a Madridista.hu-tól független(ek), ezért rajtunk kívülálló okok miatt lehetnek/vannak problémák vele.

Ha felmegyünk az oldalra, akkor természetesen nagyon sok hirdetésbe botlunk, ezért erősen ajánlott hirdetésblokkoló (AdBlock) használata. A “Live” fülnél a következőt kell kiválasztanunk, azaz, hogy csak magyar közvetítéseket listázzon az oldal. Ilyenkor az oldal erősen nyit meg új lapokat a sok hirdetés miatt, ezér azokat nyugodtan zárjuk be.

Ha kiválasztottuk a magyart (Hungarian), akkor pár lehetőséget fog felkínálni az oldal, a többi pedig magától értetődik: a Barcelona – Real Madrid fülre kattintva lehet válogatni a stream-linkek között, amelyek a mérkőzés előtt 5-10 perccel kerülnek ki. Itt is a Hungarian opciót kell majd kiválasztanunk.

A beadott hirdetéseket úgy tudjuk blokkolni/kikerülni (a fent említett AdBlock használata mellett), hogy a megnyitott oldalakat rögtön bezárjuk, ameddig az nem visz vissza a közvetítés-oldalra.


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÖSSZEFOGLALÓKSZUPERKUPA