satellite

„Mayoral a második számú kilences.”

Mérkőzés utáni nyilatkozat Zidane-tól.

Mérkőzés utáni nyilatkozat Zidane-tól.

A mérkőzésről: „Nagy erőfeszítések árán megszereztük a három pontot. Mindenkitől a maximum kell és elkötelezettség. A mérkőzés eleje nehezebb volt, utána lassan elkezdtünk javulni, és jól teljesítettünk. Elégedett vagyok a mutatott játékkal. Még nem tudom, hogy fogunk felállni a Celta ellen.”

A fiatalok szerepeltetése: „Szeretnénk, bátorítani őket. Nem azért, mert a Castillából jöttek, hanem azért, mert mindent beleadnak.”

Borja Mayoral: „Ő a második számú kilences, ez egyértelmű. Tudjuk, hogy hozzá tud tenni a csapat játékához. Jól teljesít, jó edzésmunkát végez, elszánt és nagyon fiatal. Van önbizalma.”

Lucas Vázquez:”Jól teljesített, elszánt és gyors. Tudja, hogy az elvégzett munka eredménnyel fog járulni, és mit tudjuk, hogy mit tud a csapat játékához hozzátenni.”

A játékosok fizikai, erőnléti problémái:”Számítottam arra, hogy négy vagy öt játékos nem lesz bevethető. A mérkőzés végére elfáradtak, ez normális. Nehéz, amikor úgy kell beállnia egy játékosnak, hogy előtte keveset játszott,de ez egyikükön sem látszott meg.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply