cr

„Jövőbeli céljaim egyike, hogy a Real Madriddal trófeákat nyerjek.”

Cristiano Ronaldo a Madrid-Barajas Adolfo Suárez repülőtéren jelent meg egy promóciós eseményen, ahol is pár mondatot ejtett az idei szezonról.

Cristiano Ronaldo a Madrid-Barajas Adolfo Suárez repülőtéren jelent meg egy promóciós eseményen, ahol is pár mondatot ejtett az idei szezonról.

„Nagyon nehéz számunkra ez az év, hisz a Bajnokságban és a Kupában is már az esélytelenek nyugalmával játszhatunk. Azonban a Bajnokok Ligája továbbra is aktív számunkra, és minden erőfeszítéssel azon leszünk, hogy a végén nyerni tudjunk. Egyáltalán nem véletlen az, hogy a Real Madrid hódította el legtöbbször ezt a serleget. Tovább harcolunk természetesen, hogy idén végén emelt fejjel nézzünk vissza a szezonra.”

„A Roma elleni első mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott a csapat, és így sikerült kétgólos előnyre szert tennünk. A visszavágó hazai pályán lesz nekünk, ami még több motivációt ad, hogy jól teljesítsünk azonban nem szabad leírnunk az ellenfelet, hisz a futballban bármi megtörténhet. Ami a célunk, hogy győzelmet arassunk szép játékkal.”

Az idei mutatói:

„Renget évnyi kemény munka és elhatározottság következtében évről-évre igen magas szinted tudok játszani. Folytatni fogom továbbra is ezzel a mentalitással. Az életben semmi sem történik véletlenül. Az hogy önmagában tehetséges vagy még nem elég semmire, ahhoz hogy elérd a célod rengeteg munka és kitartás kell. Ezzel a felfogással lépek minden egyes alkalommal pályára, már több mint 10 éve. Véleményem szerint még mindig igen magas szinten teljesítek és a jövőbeli céljaim közt az szerepel, hogy rengeteg trófeákat nyerjek a Real Madriddal, és egyéni díjakban is részesüljek, hogy örömet szerezhessek a rengeteg rajongóimnak és támogatóimnak. Ez mind az, ami egyben engem motivál, és előre visz, hogy ilyen munkát végezzek.”

Milyen maga számára az álomgól?

„Rengeteg gyönyörű gólt szereztem már pályafutásom során. Bár számomra az álomgól az lenne, ha mind a 11 játékosunk a pályán labdához érne, és úgy szereznénk gólt. Egy ilyen gólt a Playstationben egyszerűen megoldasz, viszont ez a valóságban képtelenség, bár mint mondtam bármi megtörténhet a futballban…”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
satellite
ÁLTALÁNOS
l

Leave a Reply