real-madrid-vs-roma-prediction-and-tips

Előzetes: Real Madrid – AS Roma

A mai napon 20:45-kor ismét pályán láthatjuk a kedvenceinket, most a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján, ahol is az ellenfél az AS Roma csapata. Az első mérkőzést idegenben 2-0-s arányban nyertük.

A Real Madrid csapata remek mérkőzésen tudott a hétvégén igen nagy fölénnyel nyerni a Celta Vigo ellen. Cristiano Ronaldo talán ismét lendületbe jön, hisz a mérkőzésen négyszer is betalált az ellenfél kapujába rajta kívül Pepe, Jesé és a visszatérő Bale is gólt szerzett.

A Roma csapata is jól zárta a múlt heti bajnokiját, miután a Florentina csapatát ütötték ki 4-1 arányban. Ezen a mérkőzésen Salah kétszer volt eredményes és rajta kívül El Shaarawy és Perotti lőtték a győzelmet jelentő gólokat.

A Real Madrid csapata számít mindenképpen a favoritnak a mérkőzésen, hisz az idei kiírásban még mindig nem találtak legyőzőre, és nem utolsó sorban kétgólos előnnyel várják a mérkőzést. Jelenleg a Királyi Gárda szerezte a legtöbb gólt az idei kiírásban 21-et, és ebből Cristiano Ronaldo maga 12-t lőtt.

Újra a kezdőben láthatjuk minden bizonnyal Modricot, és Kroos-t is, aki pihenőt kaptak a hétvégi Celta elleni mérkőzésen. Hosszú kihagyás után a hétvégén már kapott pár percet Bale is, amit góllal hálált meg és most a Bajnokok Ligájában is visszatérhet minden bizonnyal. Karim továbbra sem bevethető így a fiatal tehetségünk Borja Mayoral a bemutatkozhat Európa legnagyobb kupa sorozatában is.

Várható kezdő csapatunk:

Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; Bale, Mayoral, Ronaldo

Real Madrid – AS Roma

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő

2016.03.08. 20:45

TV: M4 Sport

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
florentino-perez-real-madrid_3380463
ÁLTALÁNOS
background-wallpaper-carlo-ancelotti-keren

Leave a Reply