laspalmas-vs-real

Las Palmas – Real Madrid előzetes

A mai napon a Las Palmas ellen lép pályára a Real Madrid a spanyol bajnokság 29. fordulójában.

A hazai csapat a tabella 15. helyét foglalja el, míg a Real Madrid továbbra is a harmadik helyen üldözi a városi rivális Atletico-t. A Las Palmas az elmúlt öt mérkőzéséből hármat meg tudott nyerni a Villareal, Getafe és az Eibar ellen, míg a Barcelona és a Sevilla csapatától pedig vereséget szenvedett.

Tehát egészen jó formában lévő csapathoz látogat a Királyi Gárda. Aki az elmúlt öt mérkőzéséből csak három győzelemmel büszkélkedhet, hisz az Atletico csapatától vereséget szenvedett, míg a Malagával csak egy döntetlent tudott játszani. Azonban a héten a Bajnokok Ligájában az AS Roma csapatát búcsúztatták.

Benzema sérülés miatt továbbra sem bevethető még mindig, és pihentetés céljából a mai napon, a padon sem kapott helyet James, Danilo és Kroos sem. Zidane így próbálja rotálni, pihentetni a játékosait. A bajnokság megnyeréséhez már csoda kellene, de továbbra sem adják fel a Blancók, azonban az elsődleges cél először is beérni az Atleticot.

A győzelem a mai napon is kötelező, még így is, ha sok játékosnak pihenőt szavaz a francia mester. A kapuban minden bizonnyal Keylor fog állni, míg előtte a védelem baloldalán egyes hírek szerint Arbeloa kap helyett, aki a Zidane korszak óta most léphet először pályára. Középen szinte biztosra vehető Ramos játéka, míg a párja kérdéses, de valószínűleg Varane lesz. A védelem jobboldalán Danilo hiánya miatt szinte biztos, hogy Carvajal lesz. A középpályán a pihentetés véget Casemiro és Isco is kezdő lehet, és mellettük Modric játszhat. Elől továbbra sem áll össze a BBC, de a hármasból már Bale és Cristiano pályán lehet, míg mellettük az elmúlt időszakban remekül futballozó Lucas Vázquez lehet.

Real Madrid: Keylor; Carvajal, Ramos, Varane, Arbeloa; Modric, Isco, Casemiro; C. Ronaldo, Bale, L. Vázquez.

Las Palmas – Real Madrid

La Liga, 29. forduló

2016.03.13. – 20:30

TV: Sport1

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
sz
ÁLTALÁNOS
12828305_10151000532254953_618804735296157795_o

Leave a Reply