248242hp2

Visszatérhet az egykori nagy kedvenc?!

Az Arsenal középpályás Mesut Özil beszélt egykori klubja a Real Madrid jelenlegi helyzetéről és Zidane irányítása alatt történt változásokról.

Az Arsenal középpályás Mesut Özil beszélt egykori klubja a Real Madrid jelenlegi helyzetéről és Zidane irányítása alatt történt változásokról.

A német középpályás 2013-ban hagyta el Madridot és hatalmas örömmel fogadták az Arsenal szurkolók. A szurkolók továbbra is imádják, és a klub is szeretne vele egy igencsak hosszú távú szerződést aláírni, azonban még nem született meg a megállapodás és Özil szavaiból azt vehetjük ki, hogy semmi sem kizárt még az sem hogy egyszer visszatér a Real Madridhoz.

Zinedine Zidane januárban átvette a Királyi Gárda irányítását Rafa Benítezről és most ott tart csapat, hogy bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe és még mindig van esélyük a spanyol bajnokság megnyerésére is.

„Nagyon jó kapcsolatot ápolok vele, hisz egy fantasztikus ember tényleg. Zidane tudja, hogyan kell bánni a játékosaival ezért is vannak ott, ahol most vannak. Láthatjuk a változásokat, mióta átvette a csapatot jó eredményeket produkálnak. Zidane-ra mindenki felnézve, hisz egy fantasztikus futballista volt. Számomra ő az egyik példaképem.”

„A futballban sosem tudjuk, mit hoz a jövő, bármi megtörténhet. Sosem tudhatjuk előre mi lesz.” – mondta Mesut.

Majd Özil ejtett pár szót a jelenlegi helyzetéről az Arsenalban.

„Élő szerződésem van az Arsenal csapatával és nagyon boldog is vagyok itt. Nem gondolkozom előre a jövőbe, csak is a jelennek foglalkozok. Szeretnék a játékommal minél többet segíteni a csapatomnak. Nem lehet előre gondolkozni, hisz sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
arbeloa
ÁLTALÁNOS
750puskas

Leave a Reply