13349246_613648598793581_1088962597_n_1

Lucas:Az álmokban nincsenek határok, így hát folytassuk tovább az álmodozást!

Vasárnap este a Santiago Bernabeuban ünnepelték meg a játékosok a Tizenegyediket, az ünneplés során pedig mindenki mondott egy rövidebb mondatot:

Cristiano Ronaldo: “Nélkületek nem nyerhettük volna meg ezt a kupát. Köszönöm, hogy hittetek bennünk! Megtisztelő ezt a mezt hordani. Boldog vagyok, és most inkább énekelni szeretnék: Así, así, así, gana el Madrid!”

Sergio Ramos: “Sokat harcoltunk az álmunkért, hogy megnyerjük ezt a trófeát. Ti vagytok a világ legjobb szurkolói, ez pedig a legjobb klub a földön. Ki kell élveznünk ezt a sikert. Kapitányként hatalmas megtiszteltetés, hogy viselhetem ezt a mezt, ezzel a címerrel, az pedig, hogy a kapitányként töltött első évemben magasba emelhetem ezt a trófeát egy valóra vált álom. Pár éve senki nem gondolta volna, hogy 3 éven belül kétszer mi nyerjük majd a BL-t, nagyon kemény munka volt. Most végre a befektetett munka meghozta gyümölcsét, egy ilyen nehéz évet követően.”

Zidane: “Ahogy Sergio is elmondta, megtisztelő ehhez a klubhoz tartozni. Szerencsés vagyok, hogy ilyen játékosaim vannak, nagyszerűek. Köszönöm a támogatásotokat, és ahogy mindig, most is: Hala Madrid!”

Bale: “Köszönöm mindenkinek és Hala Madrid!”

Pepe: “Köszönöm Istennek, hogy hordhatom ezt a mezt, a családomnak a támogatásért, amit mindig megadtak nekem. És persze köszönöm a szurkolóknak, hiszen együtt erősebbek vagyunk!”

Modric: “Köszönjük mindenkinek az egész éves támogatást. Ez a trófea a tiétek is.”

Lucas: “Kisgyerekként mindig azt mondták nekem, hogy a Real Madrid a világ legnagyobb klubja. Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy megvédhetem ezt a címert, és megnyertem a Bajnokok Ligáját. Az álmokban nincsenek határok, így hát folytassuk tovább az álmodozást!”

Carvajal: “10 éves korom óta a Real Madridnál  nevelkedtem, átéltem ilyen estéket a lelátóról, és sokat sírtam a csapatért régebben. Egy ilyen este, itt állva, egyszerűen lenyűgöző. Az elmúlt két BL-címet veletek együtt ünnepelni hihetetlen, remélem, hogy továbbra is így folytatni fogjuk!”

Varane: “Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz megnyerni ezt a címet. Szeretnénk veletek együtt ünnepelni ma este, remélem, hogy mindig támogatni fogtok minket.”

Kroos: “Nem tudok sokat spanyolul, de a legfontosabbat igen: Hala Madrid!”

Marcelo: “Megtiszteltetés, hogy lassan 10 éve itt lehetek. Ez igazán sok idő. Hihetetlen nagy boldogság számomra ilyen játékosokkal és edzőkkel megosztani az öltözőt. Ez egy különleges nap, élvezzétek, és köszönöm mindenkinek, aki eljött. Nagy öröm, hogy elhozhattuk ezt a boldogságot a szurkolóknak. Az a legkevesebb, hogy eljövünk ide, és bemutatjuk a kupát nektek. Nem kezdtünk jól idén, de aztán megérkezett az edzőnk és minden megváltozott. Sokat fejlődtünk.”

Keylor: “Ma, jobban, mint bármikor, szeretném megköszönni Istennek, hogy itt lehetek. Egy álmom vált valóra. Egy olyan álom, amire már gyerekként készültem, és ez jobb, mint amit valaha is gondoltam. Pura Vida, és Hala Madrid!”

Isco: “A mai egy különleges nap, ezért szeretném mindenkinek megköszönni a támogatását. A családomnak, hogy mindig mellettem áll, és persze a klubnak, hogy itt lehetek. Hala Madrid!”

James: “Megtiszteltetés itt lenne ezekkel a kiváló játékosokkal, akiktől csak tanulni lehet, remek emberek egytől egyig.”

Benzema: “Köszönjük a támogatást, Hala Madrid!”

Casemiro: “Megtiszteltetés, hogy itt játszhatom. Amikor megérkeztem a Castillába, megpróbáltam a legjobb lenni, hogy aztán itt játszhassak. Amikor elhagytam a csapatot, vissza akartam térni, hogy újabb címeket szerezhessek. Köszönöm mindenkinek!”

Arbeloa: “Nem tudom, hogy mindez kivel kezdődött, de azt igen, hogy kinek kell megköszönnöm. Köszönöm nektek, mindenkinek!”

Danilo: “Hihetetlen, hogy a világ legjobb klubjában lehetek a világ legjobb játékosaival. Ez a kupa pedig a tietek is!”

Jesé: “Büszke vagyok, hogy részese lehetek a Real Madridnak. Szerencsés vagyok, hogy tanulhatok a társaimtól, nem csak a focira gondolva, hanem emberileg is. Egy egységes család vagyunk, ezért remélem, hogy még több címet nyerünk együtt.”

Nacho: “Ahogy a többi akadémista, úgy én is itt töltöttem az egész életem. Hihetetlen egy ilyen éjszaka veletek. Elképesztő, hogy már kétszer megnyertem ezt a trófeát, és szeretném még többször. Minden erőmet a Castillának küldöm, akik holnap játszanak a feljutásért.”

Casilla: “Büszke vagyok, hogy újra ehhez a klubhoz tartozom. Ez volt az álmom, amikor elmentem innen. A lelátón voltam, amikor megnyertük a Kilencediket Zidane-nal, most pedig itt állok!”

Kovacic: “Megtiszteltetés itt lenni. Köszönöm mindenkinek, Hala Madrid!”

Yanez: “Hatalmas öröm, hogy Kikotól és Keylortól tanulhatok minden nap. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, a stábnak, a társaimnak, hogy itt lehetek.”

 

Én annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy megtiszteltetés egy ilyen klubnak, játékosoknak és edzőnek szurkolni, írjuk tovább együtt a történelmet! Éljenek a Fehérek! Hala Madrid!

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
6tag-1420483032-1260512137096161004_1420483032
ÁLTALÁNOS
carvajal2016llorafinalchampions_o

Leave a Reply