1

Puskás Péter válaszolt a Madridista.hu kérdéseire.

2006-ban tűnt fel a Megasztár című tehetségkutatóban, azóta sikereket halmozva éli életét. Most pedig, mint Real Madrid szurkoló válaszolt a kérdéseinkre.

2006-ban tűnt fel a Megasztár című tehetségkutatóban, azóta sikereket halmozva éli életét. Most pedig, mint Real Madrid szurkoló válaszolt a kérdéseinkre.

1., Április 28-án a madridisták álma valósult meg azzal, hogy egy igencsak felemás szezon után megnyerte a csapat a 11. Bajnokok Ligája címét. Mit gondolsz a látottakról?

Csodás este volt és elfeledtette a szezon sok-sok bukdácsolását és nem utolsó sorban ismét kialakult egy nagyon masszív kezdő tizenegy, ami minden csapatrészt tekintve a világ legjobbjai közé sorolható.

Végre a védekezés is helyére került

2., Hol és hogyan ünnepelted a BL győzelmet?

A Budapest Parkban néztem több száz szurkolóval együtt a meccset. Óriási hangulat volt.

3., Milyen típusú szurkoló vagy? Mesélj kicsit nekünk arról, hogyan élsz meg egy mérkőzést?

Én egy nagyon higgadt szurkolónak tartom magam meccs előtt és meccs után, nem szeretek teli szájjal senkit se szidni. Meccs közben viszont megvadulok, egy vereség tönkreteszi az egész napomat 😀

4., Miért és mióta mondod magad madridistának?

Redondo megkerülős csele óta

5., Jártál-e már a Santiago Bernabeu stadionban, vagy esetleg tervben van?

Múltévben 30. születésnapomra kaptam jegyet egy Real Madrid – Deportivo meccsre. Fantasztikus élmény volt, alig várom, hogy ismét mehessek!!!!

6., Mi a legjobb és legrosszabb emléked, ami a Real Madridhoz köthető?

Nehéz kiemelni egy nagy élményt, hiszen annyi van. Zidane bl döntős góljától kezdve a hihetetlen 10 . bajnokok ligája trófea hosszabbításos gólján át Puskás Ferenc játékáig.
Legrosszabbnak talán Vicente del Bosque kirúgását tartom.

7., Mindenkinek vannak kedvencei akár a régi időkből, akár a jelenlegiből. Te kiket emelnél ki, és miért?

Imádom Modric játékát. Valószínűleg azért is, mert kb ezen a poszton játszom én is a csapataimban. Egyébként meg azért, mert a világ egyik, hanem a legjobb középpályása jelenleg.

8., Azok közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy a Real Madridnak hosszú távra kellene Zinedine Zidane-nal terveznie?

Szerintem az eredményei ezt tükrözik. Egyelőre minden húzása bejött.

9., Mi a véleményed a jelenlegi keretről, ki volt számodra a szezon során a keret legkellemesebb és legnegatívabb csalódása?

Kezdeném a negatívval: James és Isco. Jamesből mintha kifogyott volna a kakaó a szezon során pedig csodálatos játékos, Isco meg sajnos hiába remek futballista valahogy képtelen átvenni a vezér szerepét a középpályán pedig annyira reménykedem mindig benne. Ettől függetlenül bízom benne jövő szezonra rátalálnak magukra.

Kellemes meglepetés pedig az egész csapat lett Zidane érkezése után. Sokan felébredtek álmukból, megszűnt az alibizés és végig egy borzasztóan harcos, de mégis sokszor légiesen könnyed csapatot láthattunk. Bár szoros volt a Bl döntő is, attól függetlenül érződött, hogy melyik csapat képvisel nagyobb minőséget.
 

10., Hogy látod ez a csapat képes lesz arra, hogy 2011/12-es szezon után végre bajnokságot nyerjen?

Szerintem benne van a buliban. Most se hiányzott sok, ahhoz képest, hogy fél szezont végig szenvedett a csapat.

11., Látsz-e arra esélyt, hogy a Real Madrid történelmet írjon és a Bajnokok Ligája történelmében először címvédés legyen?

Ezt nem lehet megjósolni, de csodás lenne, ha igen. De annyi fantasztikus csapatnak nem sikerült. Ez a legek tornája itt egy hibán elúszhat a végső győzelem

12., Közeleg az átigazolási időszak. Kivel erősítenéd a Real Madridot és esetleg kit nem sajnálnál, ha távozna?

Jó lenne egy igazi helyettes Benzemának. Mindenkit sajnálnék amúgy, még az igencsak halovány teljesítményt nyújtó Danilót is. Hátha ő is összeszedi magát, mert azért elég jó futbalista. Én egyébként sem vagyok az a két rossz meccs után mindenkit kirúgásra buzdító szurkoló.

13., Végül kérlek, áruld el, hol találkozhatnak a madridista.hu olvasói veled legközelebb?

Június 10 -én a Budapest Parkban , Mary Popkids és a The Biebers koncerten! 🙂

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
processor
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply