2

A Leicester kulcsembere igazolhat a Real Madridba

Az AS értesülései szerint a Premier League bajnoka felajánlotta kulcsemberét a Real Madrid csapatának. 

Az AS értesülései szerint a Premier League bajnoka felajánlotta kulcsemberét a Real Madrid csapatának.

Ez a személy nem Vardy vagy Mahrez, hanem egy kiváló védekező középpályás N’Golo Kanté, aki jelenleg is az Európa-bajnokságon szerepel a francia válogatottal.

Az AS szerint Kanté neve már téma a Királyi Gárda háza táján. A középpályás sokak szerint nagyon emlékezet az egykori Real Madrid játékos stílusára Claudio Makélélé-re. Az elmúlt időszakban rengeteg top klubcsapat bejelentkezett érte. A hírek szerint Kanté gyerekkori álma, hogy a Real Madridban játszhasson, azonban a kérdés hogy hova férhetne be, hisz Casemiro fantasztikus szezonja után nehéz lenne elképzelni, hogy kikerülne a kezdőből.

A brazil középpályás meggyőzte teljesítményével Zidane-t, aki szerint hatalmas szerepet játszott a Bajnokok Ligája győzelem megnyerésében is. Tehát minden bizonnyal Casemiro egy kirobbanthatatlan játékos lesz a francia mester irányítása alatt, és még ott van James és Isco is, akik hullámzó teljesítményt nyújtottak ebben a szezonban.

Mindazonáltal a Real Madridnak azt is figyelembe kell vennie, hogy a szezon hosszú és Casemiro sem fáradhatatlan. Az előző szezonban Kanté az egyik legfontosabb tagja volt a Leicester csapatának, és vajon a Királyi Gárdában is megállná a helyét?!

Azonban talán van, ami ellene is szólhat. Claude Makélélé elárulta, hogy anno miért vált meg tőle Florentino Pérez. „Nem adtak el a nevemmel elég mezt.” Nos, Kanté is ezt a stílust hozhatja, ő inkább az a játékos, aki nem a saját mezét, hanem a másokét adatja el. 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply