1

A Real Madrid vészhelyzet esetén védő után kutat

Egyes hírek szerint a Real Madrid lépéseket tett az Arsenal játékos szerződtetéséért.

A 30 éves védő Laurent Koscielny jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel, azonban lehet, hogy már a nyár folyamán klubbot fog váltani. Legalábbis állítja több sportlap köztük a FootMercato is.

A hírek szerint azonban a minden bizonnyal csak akkor érkezne, ha a Real Madrid francia védője Raphael Varane végül a távozás mellett döntene. Ugyanis José Mourinho kinevezése a Manchester United csapatánál máris okot adott az újságíróknak arra, hogy elkezdjék összeboronálni Varane-t a Vörös Ördögökkel.

Koscielny amikor megérkezett az Arsenal csapatához elég nehezen ment a beilleszkedés számára, azonban idővel elérte, hogy alapemberré váljon Wenger irányítása alatt. Mostanra egyértelműen a tapasztalatának is köszönhetően a Premier League egyik legjobb védőjének nevezhetjük.

Arsene Wenger biztosan nem fog könnyen megválni az egyik legjobb védőjétől, aki a francia válogatottjának eddigi mérkőzéseit végig játszotta és a mai napon is Izland ellen fognak pályára lépni.

A Londoni klubnál két másik variáció van a középhátvéd posztra Per Mertesacker és Gabriel. Chambers is tud eben a pozícióban játszani, de ritkán adódott lehetőség arra, hogy bizonyítson ott.

Tehát a kérdés szükség van e rá, vagy inkább minden erővel Varane megtartásáért harcoljunk. Zidane vajon melyik döntést fogja meghozni.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
james
James kezében a döntés
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply